23948sdkhjf

Akyapak højkvalitets 3-valset pladevalse type AHK, hydraulisk

Sælges
Udløber
9. januar 2024
Stand
Ny
Producent
Akyapak
Model
AHK

Akyapak producerer højteknologiske maskiner af meget høj kvalitet, som bliver eksporteret til mere end 85 lande i verden. Maskiner fra Akyapak anvendes i dag hos nogle af verdens største firmaer, såsom Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson og Rolls Royce.

AHK pladevalser er hydrauliske 3-valsede maskiner i fuldsvejset stål (St-52) med asymmetrisk valseplacering som muliggør forbukning af emnet. Ideel for pladeemner op til 45 mm.

AHK er standard med udstyr for konusvalsning og hærdede valser. Udstyret med display for begge sidevalser samt flytbar kontrolpanel. Derudover er AHK udstyret med klapleje som åbnes og lukkes hydraulisk og styres fra kontrolpanelet. Når klaplejet er åbent, vipper overvalsen automatisk op. Skråtstilling af valser via kontrolpanel. Alle valser er bomberede for at sikre præcise og lige svøb. AHK er med 2 bukkehastigheder.

Alle valser er monteret i sfærisk rulleleje. Alle 3 valser er individuelt drevne via hydrauliske motorer med gearkasse for maskiner med topvalse på 230 mmØ eller større. For maskiner med topvalse-diameter mindre end 230 mmØ, er topvalsen drevet via gearkasse og sidevalserne er individuelt drevet af hydrauliske motorer.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os gerne.

Få mere information på vores hjemmeside her
Tlf. 96 18 87 00
Sælger
Kapema A/S

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark

Gert Thomsen
Telefon: +45 30303820

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.281