23948sdkhjf

Højvandslukke fra Grønbech & Sønner - simpelt & effektivt

Sælges
Udløber
31. december 2020
Stand
Ny


De mange klimaændringer, som vi oplever i disse år, fører til hyppigere forekomster af ekstremt store mængder kraftig regn og storme. De øgede regnmængder har for nogle medført vand i kældre og oversvømmede boligområder. En højvandslukke eller en pumpebrønd kan i de fleste tilfælde løse problemet i din kælder.

WaBack højvandslukke
WaBack er en inspektionsbrønd med højvandslukke, som er monteret uden for bygningen på spildevandsledningen og fungerer som et tilbageløbsstop (kontraventil). Brønden er konstrueret således, at den er tolerant over for stærkt forurenet spildevand.

Konstruktionen gør, at ventilen er fuld åben under normal drift, hvilket minimerer risikoen for forstyrrelser. Når vand trænger ind i brønden fra udløbssiden, vil flyderøret i brønden løfte sig og forhindre tilbageløb i røret. Flyderørets munding vil, ved fuld vandstand i brønden, blive presset mod tætningsfladen. Derved kan vandet stige over flyderøret, uden risiko for oversvømmelse. Når vandstanden falder, vil flyderøret gå tilbage i normal position.

Se mere om højvandslukke og klimasikring.
Sælger
Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark

Lars Henrik Tornøe
Telefon: +45 33266300
Fax: +45 33266301


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157