23948sdkhjf

Når du har brug for en dygtig murer i Thy

Det kan være sin sag at vælge, når du har brug for en håndværker. Vedkommende skal helst være både dygtig og pålidelig. Desuden kan det godt trække ud tidsmæssigt, når du har håndværkere. Derfor kan det være en god idé at kontakte et anerkendt og erfarent murerfirma, som kører i Thisted, Thy og på Mors. Det giver dig en vis sikkerhed for kvaliteten og pålideligheden.

Det kan også være en stor fordel at hyre et firma, der har flere forskellige typer håndværkere ansat. Ofte bliver der brug for andre håndværkere end en murer, når der skal laves noget ved huset.

Et murerfirma med et godt ry

Vi er netop sådan et håndværkerfirma, som mange kunder efterspørger,” fortæller Ronnie Vestergaard, som er medejer af Tømrerfirmaet Vestergaard A/S - gå til hjemmeside. ”Vi er leveringsdygtige i flere slags håndværkere,” siger han med stolthed i stemmen, ” vi har både murere, tømrere, snedkere, malere og blikkenslagere ansat her hos os,” tilføjer han og peger på det store gruppebillede af hele truppen, der hænger på væggen på kontoret.

Det betyder, at vi altid lige kan sende en af de andre håndværkere, der skal i spil for at komme videre med en konkret opgave. Det forkorter ventetiden markant, og det er kunden selvfølgelig ret tilfreds med,” siger han med et smil.

Det er jo ganske forståeligt, for du vil jo altid gerne have et byggeprojekt gjort færdigt inden for en rimelig tid. ”Vi har også mange års erfaring i at håndtere både små og store opgaver, og det har stor betydning i forhold til koordineringen,” slutter Ronnie Vestergaard.

Slip for lange venteperioder imellem diverse håndværkere

Det kan godt trække ud, når du skal vente imellem, at de forskellige håndværkere har bidraget med deres ekspertise på et bestemt projekt. Det er dog ofte nødvendigt, for det kræver en vis koordinering af håndværkere, som jo alle sammen har travlt, og som ofte er engageret på flere byggeprojekter ad gangen.

Når der findes flere håndværkere i det samme firma, så er koordineringen nemmere. Skal du have en murer ud for at løse en mureropgave i Mors, Thisted, Thy og omegn, så find gerne en, der er lokal – og en, der er ansat i et firma, der også har andre slags håndværkere ansat. Så kan firmaet stå for hele planlægningen og sende de håndværkere ud, der skal bruges, efterhånden som projektet skrider frem.

Det er en fordel både for dig og for firmaet, at det kan foregå som en samlet pakke.

Send til en kollega

0.079