23948sdkhjf

Få bedre ventilation i din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

Frisk luft og godt indeklima er vigtigt på enhver arbejdsplads. Hvis ikke din virksomhed har god ventilation, kan arbejdspladsen hurtigt blive for varm og luften kan føles tyk og drænende. 

For at sikre de bedste forhold for dine kollegaer, er det vigtigt, at du investerer i gode ventilationsløsninger, så alle på arbejdspladsen kan arbejde under behagelige forhold. 

Hos A2 Vent kan du finde gode ventilationsløsninger til industri. Dermed kan du sikre indeklimaet i din virksomhed med en løsning, som passer til din virksomheds størrelse og behov. 

Ventilationsanlæg og udsugning

En industriventilation er et større ventilations- eller udsugningsanlæg, som sørger for et godt flow af din virksomheds indeklima, så luften indenfor holdes frisk og lugtfri. Ventilationsanlægget sørger for at fjerne al dårlig luft indenfor, så ny og frisk luft kan overtage rummet. 

Industriventilation er særligt beregnet til virksomheder i mellemstore og store størrelser. Dermed har anlægget kapacitet til at ventilere et større område. Du kan finde løsninger for ventilation til blandt andet kontorer, storkøkkener, værksteder, butikker, institutioner og meget mere.

Gode forhold og professionel service

Når du køber en ventilationsløsning fra A2 Vent, får du en service fra et firma med mange års erfaring inden for industriventilation. Med i dit køb får du blandt andet professionel rådgivning og udførsel, så du hele processen igennem får den bedste service. Din virksomhed vil desuden modtage kompetent rådgivning fra en imødekommende medarbejder. Du kan få rådgivning til både projektering, montering og dimensionering. 

Alle løsninger fra A2 Vent kommer med særligt fokus på driftssikkerhed og energioptimering. Dermed får du en energibesparende løsning, samtidig med at service og vedligeholdelse er en del af dit køb. 

En løsning til din virksomhed

Der kan være mange grunde til, at luften forurenes i din virksomhed. Har din virksomhed et storkøkken, så kan osen og røgen fra madlavning forurene luften i rummet. Din virksomhed kan også foretage andre processer som skaber luftforurening. For eksempel er svejsning, opvarmning, lakering, slibning, maling og anden brug af kemikalier en stor kilde til luftforurening på for eksempel værksteder. 

Derfor har A2 Vent en lang række forskellige løsninger, som skræddersyes og monteres særligt til din virksomhed. Dermed betaler du kun for en løsning, som er tilpasset din virksomheds ventilationsbehov. 

Med energibesparende løsninger, er din virksomhed også med til at skabe en fremtid, som belaster miljøet mindre, og som samtidig er mere økonomisk for din virksomhed. Tøv derfor ikke med at kontakte A2 Vent, og hør mere om din virksomheds muligheder i dag.  

Send til en kollega

0.078