23948sdkhjf

Gode råd, hvis du sælger produkter på Amazon eller overvejer dette

Denne artikel er sponsoreret af wemarket.dk

Mange virksomheder ser det som en oplagt mulighed at sælge deres produkter på Amazon, idet det er verdens største online markedsplads.

For virksomheder uden erfaring på området eller dem, der ikke har haft stor succes på platformen, kan dette være udfordrende for nogle.

Du kan her få indblik i typiske faldgruber og se nærmere på mulige løsninger.

Fejl, som virksomheder typisk begår

Manglende forståelse for platformens kompleksitet og konkurrence er en af de mest almindelige fejl, som virksomheder begår, når de ønsker at sælge på amazon.

Mange undervurderer, hvor lang tid og indsats det kræver at opbygge en optimal tilstedeværelse på Amazon.

En mangelfuld produktoversigt, utilstrækkelig markedsføring og mangel på opmærksomhed om kundeanmeldelser kan også føre til fiasko.

Få hjælp fra et bureau at komme i gang

Hvis I som virksomhed mangler ekspertisen internt, kan det være fornuftigt at opsøge et specialiseret bureau for at få hjælp til at sælge på Amazon.

Disse bureauer er erfarne i at være på Amazon og kan bistå med produktoptimering, lagerstyring, markedsføring og kundeservice.

Ved at lade en ekstern part håndtere denne del af forretningen, hvor de fokuserer på deres kernekompetencer, kan de øge virksomhedens chancer for succes på Amazon.

Hvad bør virksomheder overveje, inden de sælger på amazon?

Inden du starter, er der flere vigtige ting at forholde sig til. En markedsanalyse er vigtig for at forstå konkurrencen og efterspørgslen af jeres produkter.

Ydermere er det vigtigt, at I som virksomhed har en tydelig strategi for prissætning, lagerstyring og kundeservice.

Hvem er ansvarlige for at varetage disse områder? Det er ligeledes vigtigt at tage hensyn til udgifterne ved salg, herunder gebyrer, provisioner og markedsføringsomkostninger.

Hvor kan du ellers sælge produkter?

Der findes også andre muligheder for virksomheden end at sælge på amazon, der ønsker online salg af produkter.

Dette kan være gennem jeres egen webshop. Der eksisterer forskellige platforme, der gør det nemmere at oprette og administrere en professionel online webshop.

Som virksomhed får I mulighed for at give en unik kundeoplevelse og implementere markedsføringsstrategier.

Det er også muligt at integrere betalingsløsninger og analyseværktøjer for at optimere driften.

En anden tilgang til at nå ud til flere kunder i stedet for at sælge på amazon er ved at samarbejde med etablerede detailhandlere, herunder både online og fysiske butikker.

Dette kan især være fordelagtigt, når I har nye produkter, der kan få eksponering i kendte butikker og webshops.

Send til en kollega

0.046