23948sdkhjf

Sådan bliver du kølet ned denne sommer

Den danske sommer i år har haft en bred vifte af vejrfænomener med sig i bagagen! Der er både blevet pakket masser af sol ud, men også skybrud, torden og lyn og blæst har været med i kufferten. Det kan være svært at følge med når det gælder påklædning og indeklima. I denne artikel får du hjælp til, hvordan du omstiller dig til sommervejret! 

Hav et effektivt varmesystem i hjemmet

De mange dage, det regner og tordner, har de fleste lyst til at blive inden døre og gøre hyggelige ting med familie og venner. Og selvom det regner, kan sommerregn opstå i et ganske lummert klima. Det betyder, at det både er varmt og regnfuldt. Her er det vigtigt at have et godt indeklima. Det kan du opnå med Luft til vand varmepumper. Du kan sågar få Luft til vand varmepumper til 200m! Klik på linket på for at blive klogere på, hvilken model der passer bedst til dit hjem. Snart vil du kunne nyde det vilde sommervejr i indenfor i et klima, der aldrig bliver for varmt eller for koldt!

Det er desuden en god hovedregel, at du lufter ud i hele hjemmet fem minutter om dagen. Det skal helst ikke være meget længere tid, fordi der kan opstå fugt, der desværre kan medføre svamp, hvis kondens opstår hyppigt. Når du får luftet ud i få minutter, får du skabt gennemtræk og ventileret luften i hjemmet. Det er til gengæld utrolig sundt og en god vane at få. 

Hav altid en taske med skiftetøj på dig

Skal du udenfor huset, selvom vejrudsigten både lover sol, regn og blæst i dag? Så er det vigtigt at være god til at pakke en lille men praktisk taske. På grund af det skiftende vejr, kan du risikere at få en snue, og det vil være dejligt at undgå, mens du har ferie! Den mest effektive løsning på forkølelsesskrækken er at pakke skiftetøj i en mindre taske, som du kan have med dig rundt til dagens ærinder.

Måske skal du på festival og høre musik eller i forlystelsespark med familien. Det betyder i al fald, at du skal kunne bære rundt på din taske i mange timer uden at blive øm i ryggen. Pak derfor så let som muligt. Pak halstørklæde og tykke strømer i stedet for tre trøjer. Det fylder mindre, og du får fordelt varmen over hele kroppen.

Send til en kollega

0.063