23948sdkhjf

Lær dine kolleger at kende til disse firmaaktiviteter

Det kan være svært at lære sine kolleger at kende, når man udelukkende har stiftet bekendtskab i arbejdsøjemed, men sådan behøver det ikke at være.

Book nogle sjove aktiviteter til jeres næste firmaarrangement, så I åbner muligheden for at snakke om emner, der ikke er arbejdsrelaterede. 

Giv jeres næste firmafest, konference eller arrangement én over nakken, og find en sjov aktivitet, som alle kan deltage i. Måske du og dine kolleger er verdensmestre i indendørs bumper fodbold? Det vides først, når I har gjort jer et forsøg med aktiviteten, og det kan I jo passende gøre til jeres næste firmaarrangement.

Møde med måde
Skal I mødes ved konference eller kursus, og dermed har sat flere dage af til dette, vil det være fordelagtigt med en mellemakt, der kan være et passende pusterum fra arbejdet og seriøsiteten. 

En mellemakt kan samtidig gøre jer klogere på, om I kolleger har mere tilfælles, end I først har antaget. Det er svært at vide med sikkerhed, uden I har set hinanden nærmere an, hvilket en sjov aktivitet kan bidrage med.

Book en sjov aktivitet, såsom bumper fodbold, som går ud på at spille fodbold iført en plastikbold med en diameter på en meter. Denne plastikbold gør det sjovt for både spillere og tilskuere at deltage, og I kan helt sikkert få en sjov eftermiddag ud af denne aktivitet.

Lav et orienteringsløb
Har I mange timer, eller måske endda flere dage, som I skal bruge sammen, kan I med fordel opdele kollegerne i hold og stable et orienteringsløb på benene. Start eventuelt med at spille bumper fodbold, dernæst gå videre til sumobrydning og så afslutte orienteringsløbet med at lave nogle sjove teambuilding øvelser, der styrker medarbejdernes samarbejde.

Selvom aktiviteter som ovenstående kan fornemmes som udelukkende spas og løjer, har de en vigtig funktion for den enkeltes trivsel på arbejdet og samtidig også jeres arbejdsplads som helhed. Aktiviteter styrker relationen mellem kolleger på tværs af faggrupper, stillinger mv. 

Book lokaler, der har plads til både kolleger og arrangement
Det er klart, at det kræver nogle kvadratmeter at afholde fest, konference eller kursus, og derfor bør I sikre jer masser af kvadratmeter uanset formålet - og da især hvis I skal spille bumper fodbold. Skal du afholde kursus eller konference i Nordjylland eller arrangere stor firmafest eller firma event, bør du sikre dig et lokale hos Messecenter Vesthimmerland, som altså har ca 9000 kvadratmeter til rådighed, samt gratis parkering.

Send til en kollega

0.078