23948sdkhjf

Mødelokaler til salgsmøder behøver ikke være kedelige

Har du brug for et mødelokale til et salgsmøde eller andet måde i omegnen af Hobro og Viborg, kan du med fordel vælge et sted, hvor I kan mere end bare holde møde.

For skal isen brydes og nye mennesker læres bedre at kende, er det en god ide at lægge mødet et sted, hvor der er noget neutralt og helt andet end mødets emne, som I kan være fælles om.  

Skal du holde et salgs- eller andet møde med en eller flere deltagere fra en vigtig kunde? Eller præsentere et nyt produkt for udvalgte kunder eller pressen?

Så kan det være en god ide at lægge mødet et sted, hvor I kan foretage jer andet end bare at holde møde. F.eks. et sted, hvor der er en attraktion, som I kan se på sammen. Eller hvor der er mulighed for nogle aktiviteter, som giver en anden måde at lære de andre mødedeltagere at kende for andet, end hvad de siger på mødet.

Fokuser på mødelokalets omgivelser
Skal du f.eks. finde et mødelokale til et salgsmøde i Hobro eller Viborg, kan Verdenskortet ved Klejtrup Sø være en mulighed. Her byggede en af Hobros kendte bysbørn, Søren Poulsen, et helt verdenskort i et hjørne af den idylliske sø.

”Vi afholder rigtig mange salgsmøder hos os. Verdenskortet er ligesom at have et klaver i et lokale. Selv voksne mennesker kan tit ikke afholde sig fra at plinge på det. Så hos os ser vi, hvordan selv seriøse business-typer ikke kan lade være med at hoppe rundt imellem landene. Først imponerer Verdenskortet, og så bløder det folk op og ryster dem sammen. Det er en rigtig god måde at få sat noget igennem på”, forklarer Flemming Cassøe fra Verdenskortet, der er tredje generation af familien, som driver den anderledes attraktion.

”Hvis du ikke kender den, du skal holde mødet med, kan spændende omgivelser få samtalen i gang. Det er meget lettere at smalltalke med én, når I oplever at have ”noget” tilfælles. Så glider den mere vigtige samtale lettere derfra”, uddyber han.

Sådan vælger du den rigtige lokation til dit salgsmøde
Når du skal vælge et mødelokale, er det vigtigt, at du i en eller anden grad er imponeret over omgivelserne. For så vil dine gæster sikkert også blive det.

Samtidig skal der være de fornødne faciliteter til mødet. F.eks. projektor og storskærm til præsentationen, WiFi med internetforbindelse og forplejning under mødet.

Til et halv- eller heldagsmøde bør der også være mulighed for at spise og foretage sig noget andet sammen end bare at holde møde.

Så er du sikker på, at du får et godt salgsmøde.

Send til en kollega

0.063