23948sdkhjf

Bakterier lever i sus og dus på dit gulv

Forskning viser, at hele 80% af kontaminering kommer fra hjul og fodspor

Hjul og fodspor forhindrer den fejlfrie hygiejne
I dag har de fleste virksomheder fået øjnene op for, hvor vigtig fejlfri hygiejne egentlig er. I lyset af listeria-sagen fra 2014 og fremkomsten af corona i 2019 har mange mennesker fået øget opmærksomhed mod bakterier, og hvor vigtigt det er at eliminere dem. Desuden er der strenge lovmæssige krav om hygiejne, som virksomheder må leve op til. I forbindelse med optimeret hygiejne er det vigtigt at tænke på gulvet i virksomheden. Skimmel og kontaminering følger emballage, teknikere og produkter, der går og kører gennem virksomhedens forskellige zoner. 80% af kontaminering kommer fra hjul og fodspor. Derfor bør dekontaminering af gulv i den grad være i fokus, når virksomheder ønsker at optimere hygiejnen.

Løsningen: antibakteriel gulvbelægning eller antibakteriel måtte
En antibakteriel gulvbelægning eller en antibakteriel måtte kan fjerne over 99% af kontamineringen på gulvet, som kommer fra hjul og fodspor. Derfor kan det være ekstremt fordelagtigt at placere gulvbelægningen eller måtten mellem urene og rene zoner, hvor medarbejdere og transportmidler passerer. Gulvbelægningen eller måtten går altså ind og erstatter andre løsninger for at opretholde hygiejnen såsom skifte af sko, påførsel af skoovertræk, vask af sko eller skift af truck. En antibakteriel gulvbelægning eller en antibakterielle måtte kan derfor lette og optimere virksomhedens arbejdsgang.

Hvordan virker dekontamineringen af gulvet?
Gulvbelægningen eller måtten indeholder sølv-ioner, der gør, at mikroorganismer som listeria, vira, salmonella med videre bliver bekæmpet. I løbet af seks skridt eller tre hjulrotationer på gulvbelægningen eller måtten vil 99% af disse mikroorganismer være fjernet. Når den antibakterielle gulvbelægning eller antibakterielle måtte er monteret, består vedligeholdelsen blot af almindelig rengøring. Levetiden på gulvbelægningen eller måtten er tre til fem år.

Det er desuden en fordel, at gulvbelægningen eller måtten er miljøvenlig, bæredygtig og økonomisk overkommelig.

Vind over bakterierne
Måske er løsningen den rigtige for din virksomhed? En ting er sikkert: en antibakteriel gulvbelægning eller en antibakteriel måtte er en sikker vinder, når det kommer til at forbedre hygiejnen på en nem og sikker måde i virksomheder.

Send til en kollega

0.05