23948sdkhjf

Erhvervsudvikling kræver stor dedikation: Hold dig opdateret

Der er mange måder at drive forretning på, og erhvervsudvikling og innovation er to af dem. De to går hånd-i-hånd, og kan i sandhed hjælpe virksomheden med at vækste når man holder sig opdateret.

At udvikle nye idéer i de gamle strategiers omgivelser, kræver et større kendskab til nye tendenser; og hvordan holder man sig opdateret på hvilke nyheder, der florerer ude i erhvervslivet? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Organisationer der fungerer som talerør
Én af de muligheder, man har for at holde sig opdateret, er at tilmelde sig en organisation, der fungerer som talerør i erhvervslivet. En sådan organisation, såsom Erhverv norddanmark kan skabe stor værdi for alle typer af virksomheder, både når det gælder erhvervsudvikling og vidensdeling Nordjylland såvel som på tværs af landet.

Dette kræver et medlemskab hos de fleste organisationer, men mange har også gratis arrangementer der er tilgængelige for alle der deler samme interesse. 

Nye tendenser direkte i mailboksen
Den erhvervsaktive medarbejder, der måske har nok at se til i dagtimerne, har mulighed for at få tilsendt nye tendenser direkte i mailboksen. Det er klart, at man ikke altid får læst de nyhedsbreve der sniger sig ind i indbakken, men hvis man med sikkerhed ved, at man kan få afsat tiden til at læse nyhedsbrevet, er dette en rigtig god løsning.

Man kan nemlig sagtens tilmelde sig nyhedsbreve hos forskellige foreninger, således man får nyhederne på mail i stedet for at skulle møde fysisk op hos en organisation. Her kan man vælge at søge efter erhvervsspecifikke- eller tværfaglige brancher, alt efter hvilken slags information man gerne vil holde sig opdateret på.

Hold et skarpt øje med nyhedsopdateringerne
Endnu en onlineløsning er, at man selv kan sørge for at tjekke op på nyhedsopdateringer med jævne mellemrum. Der er nemlig rigtig mange foreninger, der opdaterer deres hjemmesider med artikler omkring nye tendenser eller skarpheder, og som også informerer om opkomne begivenheder eller foredrag.

Når man vælger selv at holde øje med nyhedsopdateringer hos en forening, skal man være hårdfør når det gælder tilegnelse af information. Det handler om at lægge en fast plan for, hvornår og i hvilken forbindelse man går ind og tjekker nyhedsopdateringerne, således man ikke blot går ind og læser en nyhed, og så derefter ikke benytter sig af den i sit arbejde. Det kræver dedikation at holde sig selv opdateret, og især når det gælder innovation, men det vækster og styrker virksomheden og har til hensigt at skabe resultater.

Send til en kollega

0.125