23948sdkhjf

Sådan stiller du hurtigt op til en havefest

Sommeren er over os, og det gode vejr skal nydes. Desværre er mange festivaler aflyst, og landet er til dels stadig ramt af restriktioner. Men det gode vejr skal bestemt ikke gå til spilde, så hvad med at holde en spontan havefest.

Det er både hyggeligt og nemt, og gør du det til et sammenskudsgilde så bliver det ikke dyrt, se her hvordan. Læs med her om lokation, musik og buffet ud af huset.

Telt eller pavillon
Har du ikke en overdækket terrasse, så kan du evt. leje et telt eller en pavillon, alternativt kan du også gå på nettet og købe en brugt, det er altid lækkert at have en pavillon man kan stille op når der er brug for den. 

Siddepladser. 
Lej nogle billige bord/bænke sæt eller bed folk om selv at tage klapstole med, og hør naboerne om de har et par borde du må låne.
De fleste har et par klapstole derhjemme de lige kan tage med, og er der nogen der ikke har, så er der sikkert andre der har ekstra.

Ingen fest uden god musik
I dag behøver man ikke ret meget mere end sin mobil og evt. en bluetooth højtaler for at kunne spille musik for alle dine gæster.

Lav evt. en playliste på Spotify og send den rundt til alle inviterede, så kan de selv tilføje musik. Alle bliver i godt humør af netop at høre lige den sang de elsker til festen.

Maden
Hvis festen er spontan, så er der ingen der vil bruge flere timer i køkkenet på at lave mad, for ikke at tale om planlægning og indkøb.
Find derfor et rimeligt beløb som dine gæster vil give pr. person og find Diner transportable i nærheden som f.eks. tilbyder buffet ud af huset.
Der er som regel mad som alle kan lide i en buffet, og hvis nogen er allergiske eller veganere kan de bare gå uden om.
Et andet alternativ kan også være at alle selvfølgelig tager en lille ret med til festen.

Pynt
Lad dine gæster være med til at pynte op. Læg nogle serpentiner og balloner ved indgangen, og bed gæsterne om at puste serpentinerne ud, og hænge balloner op når de kommer. 

Vær ikke bange for at bede om hjælp
Alt for mange af os tror at når vi inviterer til fest, så skal alting bare være super fint, og ordnet flere dage i forvejen, men de hyggeligste fester opstår faktisk ofte i fællesskab, så vær ikke bange for at bede dine gæster om at tage drikkevarer, pynt, stole, mad osv. med.

Send til en kollega

0.078