23948sdkhjf

Nyd juleferien med et juleophold

December måned nærmere sig, og inden længe spilles julehits i radioen, lysene bliver tændt og den søde duft af brændte mandler spreder sig i gågaderne.

Julen er hjerternes fest, men ofte kan det dog være en stressende tid, hvor mange af os har travlt med diverse gøremål og derfor let kan glemme at trække stikket og lade batterierne op. 

Tid til hinanden 
I en travl hverdag med diverse gøremål, kan dagene flyve afsted. For mange er særligt december en ekstra travl tid, hvor der skal købes julegaver, bages pebernødder og holdes diverse julefrokoster. Juleræset kan være stressende, og det kan være svært at lade julefreden sænke sig. 

I stedet for at stresse rundt i landets indkøbscentre efter julegaverne og løbe rundt efter lange indkøbslister til julebordet, er det netop i juletiden vigtigt at slappe og nyde tiden med sine kære. I år kan du trække stikket og samtidigt gøre julen til noget ganske særligt ved at booke et ophold på en kro i Jylland. Giv dig selv og dine kære en ekstra julegave og nyd et hyggeligt ophold, hvor julestemningen er i top.

Julefred og forkælelse 
Hos Rold StorKro i Nordjylland kan du lade dig forkæle med et fire dages ophold i naturskønne omgivelser midt i Rold Skov. Programmet inkluderer en masse hyggelige juleaktiviteter, som sikrer at I kommer i den helt rette julestemning. Blandt andet inviteres alle gæster med i skoven, hvor jagten går på at finde det flotteste juletræ. Sammen pyntes træet om eftermiddagen, og der vil i den hyggelige Storstue være dækket op med et overdådigt kaffe- og kagebord. 

Traditionen tro vil der på juleaftensdag blandt andet være mulighed for at deltage i julegudstjenesten i Budolfi Kirke i Aalborg. Der er arrangeret bus, som vil hente og bringe Jer tilbage til kroen, hvor julemiddagen skydes i gang med et glas champagne. Der er garanteret forkælelse og julehygge for både store og små, hvis du og dine nærmeste tager på et juleophold på en kro i Nordjylland.

Send til en kollega

0.031