23948sdkhjf

Vælg en standardløsning, eller byg dit hus efter eget design

Hvis du går med drømmen om at bygge nyt helårshus eller et sommerhus, så kunne et træhus være det, du leder efter. Moderne træhuse fremstår ekstremt klimavenlige.

De har et lavt varmeforbrug – og dermed den mindst mulige CO2-udledning. Da et træhus samtidig kan opføres til en særdeles attraktiv pris – måske med let medbyg – gør det denne hustype særdeles attraktiv til både helårs- og fritidsboliger.

Hos firmaet Green House i Arden kan du få bygget et sommerhus på 87 m2 for ca. 529.000 kr., hvis du har mod på at deltage i byggeriet som medbygger. Når du vælger at udføre en del af det håndværksmæssige arbejde selv, er det muligt at holde prisen nede, og du får glæden og tilfredsstillelsen ved, at du selv har deltaget aktivt i byggeriet.

Vælg standard, eller bestem selv dit husdesign
Træ er et smukt og naturligt materiale, der er meget fleksibelt at arbejde med. Når du bygger med træ, er det derfor forholdsvis let at arbejde med præfabrikerede standardløsninger.

Hvis du ønsker at skabe et hus efter dit eget unikke design, kan produktionen let omstilles, så der kan produceres et hus med alle de individuelle løsninger, du ønsker dig.

”Filosofien bag vores træhuse er, at du skal have mulighed for at sætte dit eget præg på huset” lyder det fra Green House, der videre fortæller, at du sagtens kan komme med egne tegninger og idéer til projektet.

Erfaring er nøgleordet
”Vi har 20 års erfaring med at fremstille præfabrikerede træhuse” siger den særdeles erfarne træhusproducent. Mange års erfaring hos Greenhouse med fremstilling af træhuse og bjælkehuse gør det muligt at hjælpe hver kunde med deres særlige og specifikke ønsker.

Hos Green House fremstilles byggekomponenterne i egne produktionshaller, hvor det er let at kontrollere, at de enkelte byggekomponenter lever op til kvalitetskravene. I hallerne er det let at styre varme, klima og luftfugtighed, så husene produceres efter de samme ensartede forhold året rundt.

Køb dit træhus eller bjælkehus i lokalområdet
Alle huse leveres som færdige byggesæt, hvor alle nødvendige materialer til både den indvendige og udvendige færdiggørelse medfølger. Der er mulighed for både selvbyg og medbyg, alt efter hvor meget arbejde du selv ønsker at lægge i huset.

Hvis du skal handle træhus i Nordjylland, finder du Green House i Arden. Med en kapacitet på ca. 50 huse om året er det muligt at levere komponenterne til et nyt hus på ganske få uger.

Send til en kollega

0.047