23948sdkhjf

Gardinbussen er stadig populær

Tilbage i 1970’erne var gardinbussen den nye og smartere måde at købe gardiner på.

For i stedet for at stå i butikken og vælge, kom gardinbussen hjem til dig, så du kunne se gardinerne der, hvor de skulle hænge. Her næsten 50 år senere er gardinbussen stadig populær, og kører også rundt her i Nordjylland for at give dig de bedste muligheder for at vælge de rigtige gardiner til din bolig.

Der er stor forskel på, hvordan dine vinduer, og det rum de sidder i, tager sig ud, alt efter hvilke gardiner du vælger til det. Derfor er den bedste måde at vælge gardiner på, at se gardinerne hjemme i stuen.

Tidligere blev det løst ved, at folk fik gardinerne med hjem i udvalg. Så kunne de holde dem op, og se hvordan de tog sig ud. Det betød dog, at der nødvendigvis måtte foretages en vis grovsortering i butikkens udvalg. For kunderne kunne jo ikke slæbe hele butikken med hjem, hver gang de skulle se på nye gardiner.

Gardinbussen – den smarte løsning
Det blev muligt, den dag den første gardinbus kom på gaden. Det skete en gang i 1970’erne, og blev hurtigt den populære løsning, når der skulle købes nye gardiner.

For pludselig var det muligt at få hele butikkens udvalg af gardiner hjem og i teorien se dem ophængt der, hvor de skulle bruges. Helt så galt – og langtrukkent – gik det dog aldrig. For chaufførerne i gardinbusserne var særdeles erfarne og dygtige til at afklare familiens smag for gardiner, inden de bragte konkrete gardiner i spil.

Gardinbussen er stadig populær
Her næsten 50 år senere er gardinbussen i Aalborg stadig populær. Det mærker de bl.a. hos Gardinmontøren i Aalborg. Her er der dagligt bud efter gardinbussen fra både virksomheds- og private kunder over hele Nordjylland, som har brug for nye gardiner.

”Om du bor i Hals eller Støvring, eller har en lejlighed midt i Aalborg, kommer vi gerne forbi, og viser vores udvalg frem – helt uforpligtende. Så har vi ikke nogen gardiner, som passer til din bolig, koster besøget dig ikke en krone”, fortæller de hos Gardinmontøren – som i øvrigt kan fejre 120 års jubilæum i 2023.

Firmaet blev startet af Alex Dahl i 1903, og er siden gået i arv gennem flere generationer. Så selv om udvalget af gardiner er blevet udvidet til også at omfatte markiser og solafskærmninger, har familien ikke beskæftiget sig med andet end gardiner i adskillige generationer.

Derfor er det sjældent, at ordrebogen er tom, når Gardinbussen kører hjem. Næsten 120 års erfaring med gardiner giver en stor træfsikkerhed, når der skal vælges nye gardiner i boligen eller firmaet i Aalborg og resten af Nordjylland.

Send til en kollega

0.078