23948sdkhjf

Få ensartede emner i små som store serier

Inden for industrien er der ofte behov for at få udført avancerede og komplekse opgaver, der kræver høj præcision.

CNC-maskiner benytter højteknologiske programmeringsprogrammer, som styrer opskæring og formning af materialet ved at konvertere tegninger til tal, eller hvor man direkte indtaster koordinater i programmet. CNC-teknologien gør at produktionen af emner i mindre eller større serier størrelser foregår hurtigt og effektivt og sikrer løsninger i høj og ensartet kvalitet. Dette gør at produktionen automatiseres og optimeres - som er til gavn for både kunden og for medarbejdere. 

Nøjagtigheden med CNC-maskiner giver uanede muligheder for udformningen af produkter. Aluminium er bl.a. et materiale der er yderst velegnet til spåntagende bearbejdning, da det er billigt og let bearbejdelig ved CNC-fræsning og CNC-drejning. Spåntagning er udtryk for en mekanisk bearbejdningsproces, som fjerner materiale fra et emne ved hjælp af skærende værktøjer.

CNC-fræsning
Fræsning anvendes til at fremstille emner med plane og krumme overflader. Processen foregår eksempelvis på en langdrejer, en automatdrejer eller ved flerakset bearbejdning. Her sættes emnet fast i et opspændingsværktøj, som igen er fastmonteret på et fræseplan, der bevæger sig i fræsemaskinens længderetning. Et roterende værktøj med flere skær fjerner overflødigt materiale fra emnet. 

CNC-drejning
Drejning er en ligesom fræsning en spåntagende bearbejdningsproces og et udtryk for reducering af diameteren på et stangmateriale. Dette sker ved hjælp af et skærende værktøj og ofte til en specificeret dimension. I modsætning til fræsning, så roterer emnet ved drejning, når det bliver bearbejdet.

CNC-bearbejdning der opfylder dine behov
Hos Nymark & Fogh har de mange års erfaring og er specialister i spåntagende bearbejdning af aluminium. Med deres alsidige og fleksible produktionsfaciliteter varetager de en lang række opgaver, uanset størrelse og kompleksitet. Har du behov for CNC-drejning i Aarhus eller CNC-fræsning i Aarhus, så står de klar til at lave kundetilpassede løsninger der opfylder kundens behov.  

Send til en kollega

0.094