23948sdkhjf

Ejendomsservice til den lille boligforening i København

De små andels- eller ejerforeninger blomstrer i København, og for en del af dem kan det måske synes overflødigt at betale ekstra for ejendomsservice.

Men der er mange fordele at hente ved at få hjælp udefra, selv for mindre andels- eller ejerforeninger. Læs videre og bliv klogere på, hvad I helt præcist får ud af betale for bedre ejendomsservice i København.

Har I hænderne skruet rigtigt på, kan I helt sikkert klare jer uden hjælp langt hen ad vejen – men selv gør-det-selv-typer med masser af tid til viceværtspligter kan blive overvældede. I vil spare jer selv mange ulønnede, fysisk hårde arbejdstimer ved f.eks. at investere i vinduespudsning, gårdmand, trappevask eller snerydning – og I vil bruge meget mindre tid på at løse akutte problemer i bygningen ved, at der bliver foretaget forebyggende vedligeholdelse oftere, end I selv sandsynligvis ville have tid til det.

Håndværkere af kvalitet
Et solidt netværk af pålidelige håndværkere er klart en af de største fordele, I som boligforening vil få ud af at få ejendomsservice fra et eksternt firma. Særligt hvis man er tilflytter og ikke kender København særligt godt, begår mange den klassiske begynderfejl: De ringer til den første og billigste, de finder på en hurtig Google-søgning. Desværre går en høj søgemaskinerangering, pris og kvalitet ikke altid hånd i hånd – og I kan hurtigt enten komme til at betale alt for meget eller stå tilbage med et yderst utilfredsstillende stykke arbejde, I så skal finde en anden, der kan udbedre.

Samarbejder I derimod om ejendomsservice med et firma som f.eks. Dahls Ejendomsservice, har de en hel side med anbefalinger af kvalitetshåndværkere. Hvad end, I står og mangler en tømrer, kloakmester, arkitekt, VVS’er eller noget helt andet i Københavnsområdet, kan I stole på, at deres anbefalinger af håndværkere er personlige og kommer med konkrete, gode erfaringer.

Udendørs vedligeholdelse efter årstiderne
Hvis der er noget, der altid kan komme bag på os alle sammen, så er det Danmarks utilregnelige vejr og årstider. Solen kan skinne på en mild forårsdag i april, og dagen efter kan frost og sne ramme som et lyn fra en klar himmel. For enhver boligforening med ansvar for at rydde fortov kan dette selvsagt være til stor gene i hverdagen. Her kan en aftale med et ejendomsservicefirma om snerydning i gård og gade være en kæmpe hjælp.

Også i sommerhalvårets mildere måneder kan ejendommen nemt blive overhalet af naturen. Når gården og fortovet blomstrer med ukrudt, græsset vokser med lynets hast og udendørsarealerne trænger til at blive fejet, vil I kunne spare jer selv mange timers arbejde med at få hjælp fra et ejendomsservicefirma.

Pusterum i hverdagen – for ejere og lejere
Alt i alt giver ejendomsservice både boligforeningen og eventuelle lejere i bygningen mere overskud i hverdagen. Med den rette aftale kan I få professionel, effektiv hjælp til div. viceværtsopgaver som f.eks. udskiftning af navneskilte, tilsyn med lejligheder, håndværkerservice m.m.

Desuden vil firmaer som f.eks. tidligere nævnte Dahls Ejedomsservice udføre disse opgaver for jer hver uge – eller hver anden, hvis det er det, I ønsker – hvilket i mange boligforeningers tilfælde er væsentligt hyppigere, end de selv ville have tid og overskud til at vedligeholde bygningen.

Send til en kollega

0.048