23948sdkhjf

Opgrader dit hjemmekontor til et kontor i byen

Er du træt og uoplagt, når du møder ind på hjemmekontoret? Mangler du liv omkring dig - en summen fra andre mennesker, hvis fokus kan motivere dig til samme?

I 2020 har vi måtte indrette os påny, efter flere af os blev hjemsendt som en følge af de efterhånden mange coronarestriktioner. Det har været en udfordring for mange mennesker, og er du en af dem, der endnu ikke har fundet sig til rette på hjemmekontoret, er der hjælp at finde. 

Et nyt og arkitekttegnet kontorhotel ser dagens lys
Uanset om du er selvstændig eller hjemsendt medarbejder fra en arbejdsplads, kan du finde en kontorplads i byen, du kan møde ind på, når det passer dig, for en slik. 

Kattegat Silo i Frederikshavn er endelig klar til at byde kontorlejere velkomne til et nyt og arkitekttegnet kontorhotel med alt inkluderet. Frederikshavn Maritime Erhvervspark kalder det PendlerSpace, der er til dig, der savner et kontor én dag eller to i ugen eller måneden. 

Kontorplads med optimale forhold og alt inkluderet
På PendlerSpace kan du finde et kontor til leje på dagsbasis, der både ligner og føles som en arbejdsplads at møde ind på. Her kan du fordybe i dit arbejde uden at bekymre dig om unødvendige forstyrrelser, men derimod få arbejdet gjort. Din kontorplads vil være fuldt udstyret med ubegrænset internetadgang af høj hastighed, fri adgang til printer og kopimaskine, kontormøbler, heraf kontorstol og hæve-/sænkebord, og meget mere. Det eneste du skal tænke på er at medbringe din computer og påbegynde arbejdet, når du på PendlerSpace vælger et kontor til leje på dagsbasis.

Nye bekendtskaber og fyraftensøl på tagterrassen
Det er dog ikke alt. For som kontorlejer på Kattegat Silo har du også adgang til café- og lounge-område samt den eksklusive tagterrasse, hvor du passende kan slænge dig i de komfortable møbler og nyde en fyraftensøl med de nye bekendtskaber, kontorfællesskabet fører til. Priserne for et kontor til leje på dagsbasis starter fra 200kr om dagen, og det befinder sig derfor i et leje, hvor de fleste kan være med og udnytte deres tid fornuftigt. 

Optimér dine arbejdsgange med en krop i bevægelse
PendlerSpace tilbyder dog meget mere end et kontor til leje på dagsbasis, hvis omgivelser  motiverer til initiativ og innovation. I udviklingen af PendlerSpace har man været opmærksom på vigtigheden af balance mellem både krop og sind, da mange oplever stress i dagens Danmark. En af de måder, man kan forebygge stress, er ved at komme i kontakt med sin krop. Derfor har PendlerSpace skabt FitClub - et fitnesscenter, hvortil kontorlejere kan købe adgang til ved interesse. Uanset hvor lang en arbejdsdag man har haft, bør motion og bevægelse altid være en prioritet, og i PendlerSpace ligger det ikke længere væk end en elevator- eller gå-tur op af trapperne fra det pågældende kontor til leje på dagsbasis, du har indrettet dig på. 

Det kræver ingen opsigelse at fratræde sin kontorplads, hvorfor det både er nemt og smart at finde et kontor til leje på dagsbasis på PendlerSpace, der samler arbejdsomme mennesker i et innovativt og funktionelt miljø. 

Send til en kollega

0.11