23948sdkhjf

Når vi mister

Det er en helt naturlig del af livets cyklus, at vi bliver født, for så at forlade verden igen senere i livet. Når et menneske, der stod os nært, dør, sætter det en masse følelser i gang hos de pårørende.

Af denne grund kan det være svært at overskue de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med en afskedsceremoni. 

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det kan være til stor gavn at søge hos en bedemand, så du som pårørende i stedet kan bruge tiden med dem, som du har kær. 

Gør en svær tid mere overskuelig 
Når vi mister et familiemedlem eller en nærtstående ven, følger mange forskellige opgaver med. Midt i sorgen kan det være svært at overskue en lang række af opgaver, derfor finder mange trøst og hjælp hos en bedemand. En bedemand varetager de praktiske opgaver, som følger efter et dødsfald, hvilket gør tiden for pårørende mere overskuelig. Bedemanden har også kontakt med præsten og kirken, og kan derfor fjerne et stort ansvar fra de pårørendes skuldre. 

Få tid til at tage afsked 
Midt i sorgen er det vigtigt, at få taget en ordentlig afsked med den, man har mistet. En smuk og værdig afsked, kan ydermere gøre perioden efterfølgende den del lettere. Lader du en bedemand varetager de praktiske opgaver og gøremål, får pårørende derfor mere tid til at være sammen hinanden i sorgen. Derudover giver det også bedre tid til at mindes den afdøde, hvilket for mange også har stor værdi. 

Bedemand i Mariagerfjord Kommune
Såfremt du har behov for en bedemand i Mariagerfjord Kommune, kan du med fordel kontakte Mariagerfjord Begravelsesforretning. Med mange års erfaring som bedemand kan de bistå med hjælp og vejledning til begravelse og bisættelse. 

I kan som pårørende trygt overlade nogle af de praktiske opgaver til Bedemand Bech i Hobro, Hadsund, Arden og Mariager. Alle aftaler og forberedelser foregår efter jeres ønsker, og Bedemand Bech (Mariagerfjord Begravelsesforretning) hjælper med at bevare overblikket både før, under og efter afskedsceremonien. Desuden kan de professionelle bedemænd vejlede i forbindelse med udformning og indtrykning af dødsannonce, valg af gravsten, bestilling af kistepynt og meget mere.

Send til en kollega

0.078