23948sdkhjf

Skal du bygge nyt? En murermestervilla er et godt, tidløst valg

Dette indhold er sponsoreret

At bygge nyt er en af de største muligheder og projekter, man kan kaste sig over: Her har man mulighed for at få bygget sit drømmehus, og man behøver ikke længere at gå på jagt efter det. Men der er flere ting, du bør overveje, når du skal bygge et nyt hus, som for eksempel dets stil. Her er det at byg murermestervilla et praktisk valg for de fleste.

Hvad er det for en type villa?

En murermestervilla er et hus, der typisk blev bygget i perioden fra 1890 til 1930. Det var en af de første typer af arkitekttegnede huse, som blev bygget i Danmark. De første murermestervillaer var bygget op om en central skorsten med fire lige store zoner, hvor der på stueplan var entre og trappeopgang, køkken og to stuer, mens der på førstesalen var et par værelser. En murermestervilla nybyg afviger dog godt nok fra denne opbygningen, men der er som sådan heller ikke tale om en særlige byggestil, andet end husets enkelthed og brug af få, gode materialer, som mursten og teglsten.

Moderne murermestervillaer er tilpasset nutidens familier

Moderne murermestervillaer er designet til at imødekomme nutidens familier og deres behov. Det er derfor ikke de gammeldags villaer, du bygger, hvis du i dage vil byg murermestervilla. Som nævnt handler stilen om brugen af få, gode komponenter og en enkel opbygning, og så er det ikke så vigtigt, hvilken farvepallete eller mursten, der bruges til en murermestervilla nybyg. De nye villaer, der bygges i dag designes netop til de nutidige behov, så der eksempelvis er værelser til alle børn og et stort og rummeligt køkken-alrum.

Vær selv med i designprocessen

Hvis du vil i gang med en murermestervilla nybyg, har du rig mulighed for ved nogle entreprenører at få bygget et hus baseret på et design, de allerede har lavet. Dette er ofte en billigere løsning, da designet er gennemprøvet og håndværkerne ved, hvordan det skal bygges. Dog har duogså mulighed for at være med til at designe dit helt eget hus. Byg murermestervilla efter lige netop dine behov ved at designe huset selv og vælge de relevante materialer. Entreprenørerne tilbyder ofte hjælp til at designe huset efter dine ønsker, så du får et slutresultat, som du er helt tilfreds med, og som du kan se dig selv bo i i mange år fremover.

Denne villatype har været populær i mere end 100 år, og det ser ikke ud til, at selve konceptet går af mode lige foreløbigt - det får bare et andet udtryk.

Send til en kollega

0.062