23948sdkhjf

Din guide til valg af kjole

Vi kender alle til, at vi kigger frustreret ind i skabet, fordi vi ikke aner, hvad vi skal tage på. Måske du har et hav af kjoler, som du kun har brugt en enkelt gang, og derfor frygter at bruge flere penge på endnu et fejlkøb?

I denne artikel bliver du klogere på nogle af de tanker, der kan hjælpe dig på vej mod en ny kjole, som med garanti ikke ender i bunken af kjoler, der aldrig bliver brugt. 

Formål? 
Når vi shopper online, er det ikke unormalt, at tøj bliver inddelt i kategorier. Det kunne eksempelvis være kjoler til fest, til hverdag eller gallakjoler. Derfor kan du med fordel først og fremmest tænke over, hvad du kunne tænke dig en ny kjole til. 

Måske du ikke behøver at forestille dig, hvordan det føles at have brugt flere hundrede kroner på en kjole, og alligevel ender den inderst på bøjlestangen uden at se dagens lys. Mange af os begår nemlig de såkaldte fejlkøb, fordi vi enten ikke gennemtænker brugbarheden af købet, eller ikke føler os tilpasse i det. 

Heldigvis begynder flere og flere tøjmærker at designe de enkelte styles, så du kan tilpasse tøjet til både hverdag og fest. Det betyder altså, at du kan få mest mulig ud af den kjole, som du får købt. Det kunne eksempelvis være en lang og løstsiddende kjole, der passer perfekt til et par sneakers i hverdagen. Når du skal til fest, kan du fremhæve din talje i selvsamme kjole med et tilhørende taljebånd eller et bælte, mens du tager et par pæne sko på. 

Behagelighed? 
En anden årsag til at kvinder begår de såkaldte fejlkøb er, at de ikke overvejer, om kjolen er behagelig i længden. Når vi står i et prøverum oprejst, kan en kjole sidde nok så godt, men den føles anderledes siddende. Når vi sætter os på en stol i en times tid, opdager vi, at den strammer rundt om maven, der i sidste ende vil kunne føre til mavekneb. Efter vi har siddet til et middagsselskab i en for stram kjole, kan vi hurtigt love os selv, at vi ikke vil påføre os den kjole og smerte igen. Dette er lige netop opskriften på en kjole, der aldrig bliver brugt igen. 

Du kan altså med fordel vælge en kjole, der er mere behagelig for dig og din krop at have på. Køber du kjoler online, kan du læse tidligere anmeldelser for produktet, så du har en ærlig chance for at få et indblik i kjolens behagelighed og kvalitet. Overvej evt. kjoler fra Joseph Ribkoff eller kjoler fra By Malene Birger.

Send til en kollega

0.078