23948sdkhjf

Få en god nats søvn med en kontinentalseng fra Bedre Nætter

En god nats søvn er alfa omega for såvel velvære som en effektiv arbejdsdag. Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af ens seng. Hos Bedre Nætter har de gjort det til deres levevej at tilbyde dig et velassorteret udvalg af både stilfulde og behagelige kontinentalsenge.

Komfortzoner støtter din krops unikke sovestil

Hos bedrenaetter.dk kan man finde kontinentalsenge med hele syv komfortzoner. Hver komfortzone skiller sig ud fra resten af madrassens volumen ved enten at have en anden fylde, dybde eller hårdhedsgrad. Du sikres derved, at din helt unikke sovestil bliver understøttet natten igennem.

Kontinentalsengen følger dine præferencer

Med en kontinentalseng får du som forbruger mere madras for pengene. En kontinentalseng giver dig nemlig et ekstra lag madras og derved også et ekstra lag komfort. En boxmadras, en springmadras og til sidst en topmadras. På den måde bliver du båret lettere gennem søvnen og behøver ikke vende og dreje dig for at finde en behagelig sovestilling. Men hvis du gør, så følger fjedrene i springmadrassen dine bevægelser og sikre en uafbrudt søvnoplevelse.

Højden giver et luksuriøst look

Hvis du gerne vil vælge en seng, der både giver dig komfort, men også udstråler klasse og stil, så er en kontinentalseng det rigtige valg for dig. Med tre lag madrasser er højden og det samlede udtryk hos kontinentalsengene fra Bedre Nætter en helhedsoplevelse, der giver dig som kunde et komfortabelt, men også visuelt luksuriøst køb. Kontinentalsengene passer perfekt ind i den kvalitetsbevidste og stilbevidste forbrugers soveværelse og er med til at danne et smukt og velovervejet helhedsindtryk. Højden på en kontinentalseng er også med til at understøtte rygproblemer og andet, der kan gøre det svært at skulle lægge sig ned og ikke mindst rejse sig op fra almindelige lavere senge.

Sov trygt ovenpå svanemærkede kvalitetsprodukter

Hos bedrenaetter.dk finder du også svanemærkede produkter, der sikrer dig, at der er taget hensyn til den menneskelige sundhed såvel som miljøet. Søg på kontinentalsenge på hjemmesiden og lad dig guide gennem et hav af muligheder, der på overskuelig vis får dit valg til at være mellem rigtig godt og endnu bedre. På hjemmesiden kan man også gøre brug af Bedre Nætters chatfunktion, hvor de vidende medarbejdere kan hjælpe dig i retning af din næste kontinentalseng. Her finder de frem til, hvad netop dine sovevaner og behov kan parres med af madrasvalg. Med andre ord, vælg en kontinentalseng, hvis du søger luksus og komfort i ét.

Send til en kollega

0.062