23948sdkhjf

Silkeborgs uundgåelige: Handsker fra hele verdens Hestra

I hjertet af Silkeborg ligger den familieejede virksomhed og butik, Freja Skind. Butikken har efterhånden ligget i byen i 34 år, og den er derfor kendt og elsket blandt flere silkeborgensere i byen.

Freja Skind er især kendt som værende kvalitetsbevidst ved at håndplukke de bedste varer fra fabrikker rundt omkring i verdenen. Det betyder blandt andet, at du som kunde kan finde et bredt udvalg af skindvarer til fornuftige priser, da man hos Freja Skind ikke er afhængig af dyre mellemled.

Handsker af international appeal

En af de mest populære mærker, Freja Skind forhandler, er de lækre Hestra handsker af skind. Hestra er en kending blandt flere professionelle skiløber, som mærket også samarbejder med i diverse kollektioner fra tid til anden, og de har derfor et indgående kendskab til branchen. Så når Hestra producerer skindhandsker, er det med samme ekstreme omhu og bevidsthed omkring materialevalg og produktion, der sikrer, at der ingen fare for at fryse er, når du går de kolde vintermåneder i møde. Hestra er altså et både anerkendt og respekteret mærke, hvis handsker du som kunde trygt kan sætte din lid til. 

De populære Hestra skindhandsker fås i en lang række størrelser, så du kan være sikker på at få en størrelse hjem, der passer dig. Kvinder såvel som mænd. 

Skindhandsker til hende

Hestra er eksperter i at producere smarte skindhandsker til den moderne kvinde, der ikke vil gå på kompromis med stil eller komfort. Du kan derfor finde de helt klassiske handsker af skind og en nyere fortolkning af disse med et twist af et opsmøg eller lynlås. Derudover findes de i flere moderigtige farver, heraf en nøddebrun, klassisk sort og en varm orange, der kan løfte ethvert outfit til nye højder. 

Skindhandsker til ham

I Freja Skind kan du også finde et stort udvalg af Hestra skindhandsker til ham i flere forskellige slags materialer, heraf elg-, hairsheep- og hjorteskind. Uanset hvilken type skindhandske, du vælger, foer eller ej, kan du være sikker på at få et elegant og tidsløst look, der holder dig varm, når temperaturerne falder. 

Hos Freja Skind går du aldrig galt i byen

Hos Freja Skind kan du være sikker på at finde et par, der matcher dig og dine behov. Vi ved, hvordan skindhandsker skal sidde og føles, og du kan derfor være sikker på ikke at gå forkert i byen. Så kribler det i fingrene, og er du nødt til at prøve de smarte Hestra handsker af skind, så besøg Freja Skind i Silkeborg og/eller Aalborg. 


Alternativt kan vi også anbefale dig at prøve de super populære Randers Skindhandsker i uovertruffen kvalitet. Se også Freja Skinds store udvalg af de lækre Randers Handsker.

Send til en kollega

0.047