23948sdkhjf

Et smart hjem giver tryghed for hele familien

Én af det mest nok imponerende resultater af det 21. århundrede er den vellykkede kreation af et stykke software, der tager imod kommandoer, når du snakker til den eller give kommandoer ved hjælp af din telefon. Tiden, hvor vi selv satte musik på, selv rullede gardinerne op, og selv tændte og slukkede lyset er slut.

Til gengæld har moderne software øget sikkerheden i private hjem. Et smart hjem er fremtidens hjem med en række teknologiske løsninger, der gør din hverdag smart, sikker og bare det sejere. Alarmsystemer, belysning og videoovervågning er bare få eksempler ud af mange interaktive systemer, som du kan styre fra din telefon, så du altid er opdateret på, hvad der rører sig i hjemmet.

Hvad er et smart hjem?

Et smart hjem eller nok bedre kendt under den engelske betegnelse smart home er kort beskrevet et hjem suppleret med enten et eller flere interaktive systemer. Nok det mest kendte eksempel på et interaktivt system eller smart home device er Google Home eller Siri på iPhones. Smart home devices hører under det fælles term Internet of Things, hvor Coca-Cola diskuteres for at være de første til at kreere et smart device med deres sodavandsautomater tilbage i 80’erne.

De smarte begreber stopper ikke her. Et smart hjem er del af det, man kalder for UX (User Experience) ecosystem. Lad os bruge et eksempel: "IHC styring og controller" gør det muligt for dig at installere alarmsystem til hjemmet, så du kan se, hvad der sker i dit hjem på din telefon – både når du er hjemme eller på farten. Det er derfor, det kaldes for et teknologisk økosystem, fordi din telefon taler til dit alarmsystem og vice versa.

Fremtidens hjem i Fjerritslev

At skulle begynde på at transformere sit hjem til et smart hjem kan være lidt af en uoverskuelig opgave. Opgaven kan blive endnu mere uoverskuelig, hvis man i forvejen ikke er vant til at invitere apps og software ind i sin hverdag. Hvilke systemer opfylder dine behov, er de nemme at bruge, og kræver det ekstra teknologisk snilde for at få det økosystem?

Hos Klim Fjerritslev El er de heldigvis eksperter på området. Deres store fokus er brugervenlighed, så du kan, ligegyldigt din erfaring med teknologi, bruge deres systemer uden problemer. En af deres populære produkter er videoovervågning til hjemmet. Det er en komplet løsning, der kommer de lusket tyveknægte til livs, så dine værdigenstande forbliver der, hvor du lagde dem sidst.

Send til en kollega

0.047