23948sdkhjf

Sådan kan du give dine negle et professionelt udseende

Nogle jobs har et krav om, at man ser professionel ud ordentlig ud på arbejde. Det gælder tøj såvel som negle. Dine negle sender et signal om, hvor professionel du er, og de kan afsløre meget om din personlighed. Derfor skal du være opmærksom på at holde dine negle rene og velplejede, så du ikke skiller dig ud fra mængden på arbejdspladsen.

Fil dine negle med en elektrisk neglefil fra Vossy

En elektrisk neglefil fra Vossy er et godt valg, hvis du ønsker at få dine negle til at se flotte og velplejede ud. Denne type neglefil har en kraftig motor, som gør det muligt for dig at file dine negle hurtigere og mere effektivt end med en almindelig, manuel fil. 

Desuden har denne type af elektrisk fil også forskellige hastigheder, så du kan justere hastigheden efter hvor meget arbejde, der skal laves på din negl. Endvidere er denne type af fil også designet med et ergonomisk greb, som gør det lettere for dig at holde fast i den under brug.

Overvej dine negles form og farve i forhold til dit arbejdes kultur

Når du overvejer, hvilken form og farve dine negle skal have, er det vigtigt at tage hensyn til den kultur, der er på arbejdspladsen. Dette gælder især for dem, der arbejder i et professionelt miljø, som eksempelvis banker, advokatfirmaer og andre lignende virksomheder. Her kan det være en god idé at holde dig til mere neutrale farver som beige, lyserød og lysebrun. 

Når det kommer til formen af neglene, så bør du undgå alt for lange negle, da det kan give et upassende indtryk. Du bør generelt fokusere på at holde dine negle neutrale og velplejede. 
 

Brug negleolie og smør din hud rundt om neglene med en fugtgivende creme

Når man går op i at pleje sine negle, så vil man også hurtigt opdage, at både neglene og huden omkring neglene kan blive lidt tørre og trætte. Hertil er negleolie er et fantastisk produkt, som kan hjælpe med at holde dine negle sunde, fugtede og velplejede. Du kan finde negleolier som indeholder ingredienser som jojoba- eller mandelolie, der er rig på vitaminer og mineraler, der nærer neglene. 

For yderligere pleje af din hud rundt om dine negle kan du også bruge en fugtgivende creme, som virker afslappende og fugtgivende til det omkringliggende hud.

For at give dine negle til et professionelt udseende, skal du sørge for at pleje dem regelmæssigt. Det er en god idé at bruge en elektrisk neglefil fra Vossy til at give dem den ønskede form og glatte eventuelle ujævnheder, så de er klar til en neutral lak.

Send til en kollega

0.078