23948sdkhjf

Biludlejning uden besvær med Worry Free

Når man skal på ferie,skal det helst gå så smooth som muligt, så man bare kan være til og nyde hvert eneste øjeblik. Det er dog langt fra tilfældet, at det går sådan når folk skal rejse til udlandet. Der er dog nogle ting man kan vælge at arrangere på forhånd, så man ikke spilder tid og ressourcer på rejsedestinationen. Læs med her.

En lejebil på rejsedestinationen, kan give masser af frihed undervejs. Det betyder blandt andet, at man selv kan tage på ture, køre til attraktioner og opleve det lokale liv. Det betyder også generel transport fra A-B, såsom til/fra lufthavnen. Mange finder dog først ud af på destinationen, at én leje bil er relevant, men det kan med fordel arrangeres hjemmefra. Blandt andet med EasyTerra og deres Worry free udlejningsbiler.

Hvem er EasyTerra?

EasyTerra er en stor portal for biludlejning, som samarbejder med udlejningsfirmaer i over 140 lande i verden. Hjemmesiden fungerer som en sammenligningsside, hvor du således kan leje bil igennem. De arbejder desuden sammen med store udlejningsfirmaer, såsom Avis, Thrifty, Hertz og mange flere. Du finder både konkurrencedygtige priser via EasyTerra og masser af tryghed, når du lejer bil. Blandt andet med deres ’Worry Free’ muligheder.

Hvad er Worry Free?

EasyTerra tilbyder ’Worry Free’ udlejningsbiler, som egentlig fungerer som en klassificering og det er skam ikke bare lige sådan at leve op til denne. Kategorien har nemlig kun de bedste af de bedste biler med, hvilket også betyder, at der ingen ekstra udgifter er forbundet med kunderne. Det betyder derfor, at følgende er inklusiv:

  • Selvrisikodækning
  • Fuld tank ved afhentning (økonomisk prispolitik)
  • Stor kundetilfredshed
  • Ubegrænset kilometer

Hvilke forsikringer er inklusiv når du lejer bil gennem EasyTerra?

Bilerne udlejes med både ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Dette er standard. Derudover kan man vælge yderlige dækning, herunder selvrisiko. Dette er dog ikke gældende for ’Worry Free’ bilerne.

Biludlejning du kan stole på

Det sker desværre ofte, at mange turister har problemer, når de lejer bil i udlandet. Derfor er det relevant at vælge et udlejningsfirma, der er anerkendt eller har fået gode reviews. Ved at leje en bil på forhånd, kan der desuden være penge at spare, plus der er sikkerhed for, at der er en bil på destinationen. Når man rejser i højsæsonerne er der mange biler, der allerede er udlejet og priserne kan altså være særdeles højere, end udenfor disse sæsoner.

Send til en kollega

0.047