23948sdkhjf

Danske love og regler for at blive gift i Danmark som udlænding

Dette indhold er sponsoreret

Vil du giftes med en udlænding, er der et sæt love og regler, der skal følges, hvis det skal foregå på dansk jord. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan man kan blive gift i Danmark med udlænding, kan du med fordel læse mere på daenemarkheiraten.de og følge med i denne artikel, som netop tager fat på, hvordan man kan blive gift med en udlænding i Danmark. 

De love og regler der gælder, når man er udlænding og vil gifte sig i Danmark

Hvis du som udlænding ønsker at gifte dig i Danmark, så skal du være opmærksom på de love og regler, der gælder. Først og fremmest skal man have en gyldig opholdstilladelse for at kunne gifte sig i Danmark. Derudover skal begge parter være fyldt 18 år for at kunne indgå ægteskab. Hvis det er tilfældet, så skal I begge to møde personligt op på rådhuset med jeres pas eller anden form for identifikation. Her vil I blive bedt om at underskrive et dokument, der bekræfter jeres ægteskab. 

Endelig skal I huske på, at det er vigtigt at have alle relevante papirer med til brylluppet - herunder en attest fra Udlændinge- og Integrationsministeriet samt en attest fra den danske ambassade. Disse papirer er nødvendige for at kunne bekræfte jeres ægteskab overfor myndighederne i Danmark.

Hvordan du kan få dit ægteskab godkendt i Danmark, når du er udlænding

For at få dit ægteskab godkendt i Danmark, skal du først og fremmest have et gyldigt pas. Dette er nødvendigt for at kunne bevise din identitet og nationalitet. Dernæst skal du sikre dig, at begge parter har lov til at gifte sig i Danmark. Det betyder, at hvis en af jer ikke er dansk statsborger eller har bopælstilladelse i Danmark, så skal I ansøge om tilladelse. 

Dokumentation der skal medbringes for at gifte sig i Danmark

For at kunne gifte sig i Danmark, skal man som udgangspunkt have et gyldigt pas eller en national opholdstilladelse. Det er vigtigt, at begge parter har dette med til brylluppet. Desuden skal man også medbringe dokumentation for ens civilstand. Det kan være en attest fra tidligere ægteskab, hvis man har været gift før, eller en bekræftelse på alder fra myndighederne. Endvidere skal der også medbringes dokumentation for ens adresse.

At blive gift i Danmark som udlænding kræver en del forberedelse og forståelse af de danske love og regler. Det bedste er at søge professionel rådgivning, da der kan være mange forskellige regler, du skal følge. Derudover skal du sørge for at have alle relevante dokumenter, herunder pas og anden identifikation. 

Send til en kollega

0.047