23948sdkhjf

Giv en unik forlovelses ring til kæresten

Når man skal ud og finde forlovelsesringe, kan det være svært at finde en som er unik, speciel og passer til den uforglemmelige begivenhed.

Forlovelsesringe med rå diamanter er den helt nye trend. Alle forlovelsesringene er lavet specielt til diamanten hvilke betyder at alle, er en af slagsen og kommer i alle former og designs. Se bl.a. det store udvalg af forlovelsesringe med rå diamanter Roughdiamonds.dk har. Roughdiamonds.dk har en skjult butik i hjertet af København som specialisere sig indenfor rå diamanter. 

Ringen er lavet om diamanten
Da de rå diamanter ikke er slebet i en speciel form, betyder det at de er formet som de er skabt, dette gør at man ikke kan sætte den i ringen som man normalt gør, men at man bliver nødt til at designe forlovelsesringen efter diamantens form. Denne proces gør at alle forlovelsesringe med rå diamanter er unikke, og perfekte til at vise frem når man skal stille det store spørgsmål. 

Diamantens naturlige form er også med til at give et bestemt udtryk til ringen, og kan derfor gøre processen og det at finde den helt rigtige vanskelig. Vi foreslår derfor at du tager til Roughdiamonds.dk, de kan hjælpe med at sortere i udvalget og gøre dit valg lidt nemmere. 

Hver diamant har sin helt egen historie
En forlovelsesring med normale diamanter har sjældent nogen dybere historie, udover den man selv skriver, hvorimod en forlovelsesring med en rå diamant også fortæller diamantens historie. Da diamanterne er rå kan deres oprindelse spores tilbage til oprindelseslandet, samt hvilken mine de stammer fra. Dette giver forlovelsesringe med rå diamanter liv på en helt ny måde og et helt særligt udtryk. 

Da hver rå diamant har sin egen historie, er det vigtigt at det er en god historie. Det er derfor vigtigt at du vælger en diamant der lever op til kvalitetskrav og som tager højde for minearbejdernes arbejdsvilkår som f.eks. FN’s resolutioner. Det betyder at diamanterne ikke har været involveret i finansiering af konflikter. 

Professionelle diamanter
Inden du går på internettet og køber din forlovelsesring med rå diamanter, er det vigtigt at overveje om der er et bestemt design eller look du ønsker. Som tidligere nævnt er hver ring lavet til diamanten, dette betyder at der er rig mulighed for at komme i dialog med en ekspert om at få designet ringen på den måde du gerne vil have. Man kan også udvælge en diamant og så designe ringen rundt om, i samarbejde med den dygtige smed. 

Jo tidligere, jo bedre når det handler om at tage kontakt til en forhandler som laver forlovelsesringe med rå diamanter, da processen tager tid.

Send til en kollega

0.078