23948sdkhjf

Står jeres virksomhed overfor en erhvervsflytning?

Flytning af virksomheder, store som små, er altid forbundet med en række udfordringer.

Udfordringerne er tydelige, men løsningerne og måden hvorpå det kan gøres hurtigt og effektivt, er ikke altid lige til at få øje på. Den bedste løsning er derfor, at finde nogen som tilbyder rådgivning i erhvervsflytning

Der er mange om buddet og det er derfor vigtigt at lave god research, inden man finder sin kommende rådgivningspartner. 

Hvad indebærer erhvervsflytning?
Når du skal modtage rådgivning i erhvervsflytning, består rådgivningen af flere forskellige steps. I opstarten er det vigtigt at få fastsat den enkelte virksomheds behov, ønsker og krav. Sammen bliver der lagt en detaljeret plan, som efter flere forskellige møder, munder ud i en arbejdsplan, som i de fleste tilfælde illustreres i et Gantt kort. 

Alle parter bliver inkluderet i opstartsfasen, hvoraf de efterfølgende steps foregår uden indblanding fra virksomheden, der står overfor en erhvervsflytningen. Eksperterne står for planlægningen og eksekveringen, så virksomheden og dens medarbejdere kan læne sig tilbage, fortsætte med arbejdet, uden en eneste bekymring omkring den kommende flytning. 

Selve flytningen
Når den endelige flyttedag nærmer sig, skal medarbejderne blot møde op på arbejde som normalt. Arbejdsdagen forløber som en hvilken som helst anden. Når medarbejderne er gået hjem, rykker eksperterne ind på den tomme arbejdsplads. Erhvervsflytningen kan nu begynde!

De forskellige projektmøder og forberedelser forinden denne dag, skal nu gå op i en højere enhed, for at få alt til at forløber nemt og smertefrit. Fordelen ved rådgivning i erhvervsflytning, kommer nu til syne for virksomheden, som er i gang med at flytte.  

Det hele overstås på en weekend
I de fleste virksomheder, er det muligt at eksekvere hele flytningen over en enkelt weekend. Det vil sige at medarbejderne pakker sammen og tager hjem fredag fra kontoret, men møder op i nye lokaler om mandagen. Eksperterne som har stået for erhvervsflytningen, har under selve flytningen sørget for, at alle de personlige og arbejdsmæssige ejendele er pakket forsigtigt ned, for efterfølgende at kunne blive placeret på præcis samme måde på det nye kontor.  

Dine medarbejdere vil derfor kun opleve de positive ting ved selve erhvervsflytningen. 

Hvem skal man kontakte?
Der er mange virksomheder som tilbyder rådgivning til erhvervsflytninger, men ét firma som har rigtig meget erfaring indenfor området er MOVEFORCE, som efterhånden har beskæftiget sig med branchen i over 20 år. 

Det er derudover muligt, at få en helt gratis vurdering af selve erhvervsflytningen. MOVEFORCE koordinere og eksekvere flytninger for alle typer af virksomheder, både små og store.

Send til en kollega

0.047