23948sdkhjf

Lav et godt årsregnskab

Måske er har du en nyopstartet virksomhed, som nu skal til at lave sit første rigtige årsregnskab, eller måske har du gjort det masser af gange, men synes det er både besværligt, kedeligt, langsommeligt eller måske endda svært. Hertil kan det jo være godt med lidt hjælp udefra. Dog kan en revisor hurtigt blive en dyr omgang med priser på op mod 10.000 kr., for et enkelt regnskab.

Desværre er der ingen vej udenom, for et årsregnskab skal laves hver eneste regnskabsår, da det står i vores love, at dette er et krav for langt de fleste danske virksomheder. Desuden skal det udføres på den rigtige måde, så opfylder de krav og regler, der ligger herfor. Dette betyder blandt andet, at der, som minimum, skal foreligge en resultatopgørelse og en balance, for det netop afsluttede regnskabsår.

Du kan læse meget mere om, hvad der er krav til hos Erhvervsstyrelsen. Du kan få hjælp til at lave din årsregnskab hos Årsregnskabet, der kan give dig en billig løsning på dit regnskabsproblem.

Indberet dit årsregnskab inden fristen

Ligesom der er krav til, at din virksomhed udformer et årsregnskab for de forgangne regnskabsår, så er det også vigtigt at de forskellige frister overholdes i forbindelse med indsendelse af de korrekte oplysninger med mere. Herunder hører blandt andet et autoriseret revisorgodkendt regnskab, som skal sende ind senest 6 måneder efter regnskabsårts afslutning.

Desuden er det vigtigt at huske at indberette og indbetale Skat for regnskabsåret, hver eneste år. Gør du ikke dette, vil du hurtigt kunne komme komme i ballade, da Skat bestemt ikke lade dig slippe for det. Så vær opmærksom på, at du får regnet tallene rigtigt i dit årsregnskab, så du kan basere din Skat på de rette tal, så den rette mængde skat indbetales.

Der vil være forskellige konsekvenser ved ikke at overholde de satte frister, for blandt andet indberetning af årsregnskab, indbetaling af skat og så videre. Det kan blandt andet betyde, at virksomheden vil få bøder og andre pengemæssige sanktioner, som kan have en negativ betydning for virksomheds næste regnskab, eller i værste tilfælde måske endda overlevelse fremadrettet.

Du kan hos Produkteksperten.dk, finde overblik over de bedste til at udføre årsregnskab. Se mere på deres hjemmeside.

Så få det nu gjort til tiden og på den rigtige måde, så du sikrer, at din virksomhed kan fortsætte, som det var ønsket, og så du ikke bliver ramt af udforudsete forhindringer eller andet, som bare er en torn i øjet, når man ellers har travlt.

Send til en kollega

0.047