23948sdkhjf

Sådan planlægger man en reception i virksomheden

Når der skal planlægges en reception, er der nogle ting, man skal have styr på. Først og fremmest er det vigtigt at have en idé om, hvor mange gæster, der kommer. Dernæst skal man finde ud af, hvilken type mad og drikke der skal serveres. Køb champagne og andre drikkevarer i god tid, så der er mindre at lave lige op til begivenheden. Endelig skal man finde ud af, hvor receptionen skal holdes - enten i virksomhedens egne lokaler eller på et andet sted.

Hvorfor og hvornår afholder man en reception?

En reception er typisk en form for arrangement, som virksomheder afholder for at byde nye og potentielle kunder velkommen. Dette kan være i forbindelse med lanceringen af et nyt produkt eller service, eller det kan være for at styrke deres brand. For mange virksomheder er det dog også en god mulighed for at netværke med andre virksomheder, som man måske ikke har haft kontakt til før. På denne måde kan man finde ud af, hvilke andre virksomheder der er aktive på markedet, og hvilken type produkter eller services de tilbyder. Derudover er det også en god mulighed for at finde ud af, hvilke behov der er på markedet, og om ens egne produkter eller services kan dække disse behov.

Hvilken type mad og drikke?

Når man som virksomhed afholder en reception, skal man tage stilling til hvilken type mad og drikke, som passer til lejligheden. 
En af de første ting, man skal beslutte sig for, er hvorvidt der skal være alkohol tilgængeligt. Hvis man ønsker at have alkohol tilgængeligt, skal man sørge for at der også er noget at spise til. Det anbefales generelt at serverer forfriskende drikkevarer som frugtsaft eller mineralvand sammen med alkoholiske drikke. På den måde kan gæsterne selv vælge, om de vil drikke alkohol eller ej. Når det kommer til maden, er det en god idé at holde sig til lette retter, som pindemadder og andre snacks.

Skal der være underholdning?

Det kan i nogle tilfælde være en god idé at have noget underholdning til sin reception, da dette typisk vil få gæsterne til at føle sig mere velkomne og i godt humør. Det kan eksempelvis være en god idé at have en musiker eller et band spille lidt stille musik i baggrunden, så der er noget at lytte til, mens man snakker med de andre gæster.

Der er flere ting, der skal overvejes, når man planlægger en reception i virksomheden. Det vigtigste er, at det er gennemført, for at få mest muligt ud af begivenheden.

Send til en kollega

0.047