23948sdkhjf

Hemmeligheden bag et autentisk hjem

Uanset om man bor i en stor villa eller en 2-værelses lejlighed, så har mange af os dét tilfælles, at vi ønsker et hyggeligt, autentisk hjem, hvor vi føler os hjemme.

Vi kender alle følelsen af at komme ind ad døren hos nogen og føle, at hér er der styr på tingene. Når indretningen og hjemmet med det samme føles sammenhængende og gennemført. Hemmeligheden ligger i at få skabt en rød tråd. Så snart der er en rød tråd i ens hjem, så føles det pludselig meget mere veludført og gennemtænkt, hvad end den røde tråd så bliver skabt ved valget af materialer, valget af farver eller valget af en helt bestemt stilart.

Få skabt den røde tråd
For at få skabt en rød tråd, kan man med fordel matche materialerne i henholdsvis køkken, bad og bryggers. Hos AUBO kan man få alt samlet. Her laver de køkkener, badeværelser, garderober og bryggerser i forskellige prisklasser og rigtig mange forskellige designs. På den måde kan man nemt skabe den røde tråd. Vælger man matte, mørkegrå fronter med metalgreb, så kan de gå igen i både køkken, bad, bryggers og sågar i din garderobe. Det skaber klare linjer, og gør det nemmere at indrette hele huset.

Det behøver ikke at være besværligt
Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at få skabt et hjem med hygge og sammenhæng. Fornemmelsen af, at indretningen er gennemført, kan også opstå på anden vis. Man behøver ikke udskifte både bad, køkken og bryggers. Hos AUBO kan man få hjælp til at finde en løsning, som passer perfekt til hjemmets andre rum. Står du og skal have nyt køkken, så kan du få det lavet, så det passer til dit eget badeværelse. Det gør det mindre omfattende at skabe en forandring. Desuden har AUBO produkter i alle prisklasser, så det behøver ikke at være dyrt heller.

3 metoder til at få skabt sammenhæng og hygge i hjemmet:

- Match materialer og farver i køkken/bad/bryggers. Som sagt kan det binde hjemmet rigtig effektivt sammen, hvis man matcher sit køkken og badeværelse eksempelvis.

- Lad få farver gå igen i flere rum. Hvis man vælger nogle få farver ud, som man godt kan lide og som passer til elementerne i ens nye køkken og bad, så kan også dét skabe en sammenhæng. Det giver en helhedsfornemmelse, når man træder ind i hjemmet og man føler, at der er tænkt over tingene. Farverne kan komme til udtryk gennem malerier, sofapuder, keramik, sengetøj mm. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

- Skab liv med planter. Ved at bruge planter i hele hjemmet, får man lynhurtigt skab en følelse af hygge. Det giver liv til indretningen, og desuden er det en rigtig god kontrast til hvide vægge og enkle møbler. I køkkenet er det især smart med krydderurter, da det giver liv til køkkenet samtidig med, at det er brugbart i madlavningen.

Hvis man er kreativ og tør springe ud i noget nyt, så får man til sidst skabt lige præcis det hjem, som man altid har drømt om.

Send til en kollega

0.031