23948sdkhjf

Revit MEP -Objektopbygning (families)

I alt DKK 3.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Skal du arbejde effektivt i Revit programmerne kommer du ikke uden om at skulle lave dine egne families. Kurset henvender sig til brugere af Revit Architecture, Revit MEP eller Revit Structure.

Kursus beskrivelse:

Kursusindhold: På dette kursus gennemgår vi de grundlæggende ting i at oprette egne families i Revit. Vi gennemgår de grundlæggende ting om bl.a. reference planer og forskellige parametre, så jeres families bliver fleksible og passer til jeres behov. Målsætning: Målsætningen med dette kursus er, at du efter endt deltagelse vil kunne benytte Revit produktserien mere effektivt, i og med at du kan fremstille egne families, som du kan bruge i fremtidige projekter.

Hvem henvender kurset sig til:

Forudsætninger: At du har gennemført et af de grundlæggende kurser i Revit Architecture, Revit MEP eller Revit Structure.

Kursus længde:

1 dag

Yderligere spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 71 10 hvis du har spørgsmål. Det kan være ved specielle ønsker i forbindelse med kurset eller hvis I er en større gruppe som ønsker kursus på andre dage end angivet i kursuskalenderen.Undervisningsadresse

Symetri A/S
Robert Jacobsens vej 70, 1
2300 København SKontaktinformation
Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Danmark

Telefon: +45 70107110


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.203