23948sdkhjf

Brandteknisk basiskursus for installatører

I alt DKK 4.900 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Hvidovre Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset giver overblik over de bygningsbrandtekniske principper, der skal tages højde for i forbindelse med installation og projektering af automatiske brandsikringsanlæg.

Deltagere
Kurset henvender sig primært til installatører af brandsikringsanlæg, men også andre, der beskæftiger sig med planlægning, projektering og udførelse af automatiske brandsikringsanlæg.

Kurset, eller samme grundlæggende viden, er en forudsætning for at kunne få fuldt udbytte af kurserne ”Projektering af automatiske sprinkleranlæg” og ”Projektering af automatiske brandalarmanlæg” og for at bestå prøven til personcertificering af installatør af automatiske sprinkleranlæg eller personcertificering af installatør af automatiske brandalarmanlæg.

Indhold
På kurset gennemgår vi brandtekniske begreber og definitioner samt eksempler på anvendelse af disse. Der tages udgangspunkt i Bygningsreglementet 2010 (BR10) kapitel 5 samt Erhvervs- og Byggestyrelsens Eksempelsamling om brandsikring af byggeri.

Derudover gennemgår vi de områder i de tekniske forskrifter, der er vigtige i relation til etablering af automatiske brandsikringsanlæg.

Kurset veksler mellem teori og opgaver om bygningsmæssige forhold i forbindelse med etablering af automatiske brandsikringsanlæg.

Undervisningsadresse

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre

Tel.: 36 34 90 00
Fax: 36 34 90 01

Send til en kollega

0.25