23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Dokumentation af bæredygtige byggematerialer i brandklasse 3/4

I alt DKK 5.050 ekskl. moms
Stand
Ny
Referencenr.
BRO15162
Periode(r)
25. september 2024 27. september 2024
Lær hvordan orienterende brandprøvninger kan understøtte brandklasse 3/4-rådgiveres argumentation i bæredygtige byggeprojekter

Når du som brandrådgiver skal stå på mål for sikkerheden i en bygning og for din dokumentation for bæredygtige byggematerialer, er det vigtigt, at du har et dybdegående kendskab til og fortrolighed med de værktøjer, du har til rådighed som brandrådgiver i brandklasse 3/4.

På kurset dykker vi ned i det brandtekniske klassifikationssystem, hvor vi fremhæver kendte dilemmaer, opmærksomhedspunkter og evt. faldgruber. Du vil som kursist blive styrket i at kunne belyse de vigtigste problemstillinger i bæredygtigt byggeriet, så du kan stille de rigtige spørgsmål. Du vil dermed være i stand til at træffe velfunderede og rettidige beslutninger, når der skal bygges bæredygtigt uden for de præ-accepterede løsninger.

Kurset er helt unikt i sin kombination af teori og praksis. Du vil både være med til bygge et prøveelement i DBI’s advancerede brandtestfaciliteter, afvikle en brandtest og analysere prøveresultaterne. Det vil give en uvurderlig indsigt, som du ikke kan opnå ved en ren teoretisk tilgang.

Du lærer, hvordan man laver det bedste afsæt for en brandprøvning og skaber de bedste anvendelsesmuligheder af prøvningsresultaterne. Du lærer også, hvordan du skal læse og analysere rapporterne.

Kurset bliver afviklet i små hold af maks. 10 deltagere for at skabe rum for tæt dialog og erfaringsudveksling, så vi kan tage afsæt i jeres konkrete problemstillinger og udfordringer.
For løsninger, der ligger uden for de præ-accepterede systemer undersøger vi, hvordan vi bedst anvender eksisterende dokumentation samt benytter fx brandtest som en del af den eftervisning, der kræves ud fra en både komparativ og funktionsbaseret tilgang.

Udviklingen af kurset er finansieret via støtte fra WE BUILD DENMARK med midler fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.
DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Kontaktperson

Undervisningsadresse

Hvidovre, DBI
Danmark

Send til en kollega

0.149