23948sdkhjf

Autodesk Inventor Videregående

I alt DKK 9.600 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Skanderborg Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

Inventor videregående er det næste naturlige step for dig, som har været på det grundlæggende kursus. På kurset præsenteres du for nye muligheder og værktøjer, som du vil komme til at benytte dig af i fremtiden, for at opbygge sunde modeller samt teste på modellerne.

Målgruppe
Kurset henvender sig til brugere, som har arbejdet regelmæssigt med Inventor i nogle måneder. Du har en god rutine, når du konstruerer parter og samlinger, og du føler dig klar til at lære mere nu.


Mål
Målet med kurset er at give dig overblik over de mange intelligente værktøjer, der findes i Inventor, og at lære dig at genbruge dine konstruktioner i langt højere grad. Du vil lære at teste din konstruktions holdbarhed, så du har sikkerhed for, at kvaliteten af dine konstruktioner og dokumentation fortsat er høj.


Dit udbytte
Du får bygget et vigtigt lag af viden ovenpå din solide grundviden, som med det samme vil forøge den hastighed, du kan konstruere med. Du vil være i stand til at konstruere med højt niveau af kvalitet, i både 2D og 3D. Du vil lære at sikre dig, at konstruktionen fungerer efter hensigten. Dette gælder både, hvis du f.eks. skal generere flere varianter af den samme konstruktion, eller når du skal teste på bevægelse, hvis du arbejder med dynamiske samlinger. Du vil være i stand til at bygge såkaldte digitale prototyper, som testes inden de bliver sendt i produktion, så fatale fejl ikke opstår.


Indhold
- Udvidede 3D operationer
- Konstruktionsoverfladers muligheder
- Parametri og regneark
- 3D skitser
- Målsætning i emne (GPS målsætning)
- Repræsentationer og bevægelse
- Materiale styring
- Importere filer fra andre tegnesystemer eks. AutoCAD, Solidworks o.lign
- Pladekonstruktion
- Oprettelse af iPart
- Produktions vejledninger
- 3D PDF (nem måde at kommunikere med kunder, leverandør o.lign)
- Vault og projektfiler
- Frame Generator

Form
Kurset baseres på Inventorbøger. Kurset veksler mellem teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Undervejs sørger underviseren for, at du er på rette spor og retter eventuelle uhensigtsmæssigheder løbende.

Forudsætning for deltagelse
Du skal have gennemgået et grundkursus og konstrueret i Inventor regelmæssigt igennem noget tid.

Mødetidspunkt
Mødetid kl. 8.45 til en kop kaffe/te og morgenbrød.
Selve undervisningen starter kl. 9.00 og slutter kl. 16.00, med mindre andet aftales mellem instruktør og kursister. 

Varighed: 3 dage.
Der er 30 dages fri support efter hvert kursus i relation til det underviste materiale, så er vi sikre på at I kommer bedst mulig i gang med jeres nye teknikker og værktøjer. 

Undervisningsadresse

Ursusvej 3, 8486 Galten.

Send til en kollega

0.188