23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Bæredygtighed og adfærd på byggepladsen

I alt DKK 5.500 ekskl. moms
Periode(r)
22. juni 2023 22. juni 2023

Deltag i spændende kursusdag med fokus på bæredygtighed og adfærd på byggepladsen. Du får indsigt i nogle af de mange elementer, du skal være opmærksom på, for at opnå en mere bæredygtig byggeplads, herunder indretning af pladsen, håndtering af affald, minimering af ressourceforbruget, samt adfærd og implementering af mere bæredygtige tiltag.

På kurset gennemgås en del af elementerne der kan understøtte en mere bæredygtig byggeplads med udgangspunkt i specifikke cases og du bliver klogere på, hvor kravene stammer fra, samt berører kor hvilke regler og rammer, der er gældende. På den måde kommer vi hele vejen rundt om emnet.
 
Derudover ser vi på, hvor vigtig adfærd og handlinger er i forhold til at lykkes med bæredygtig udvikling i byggeriet og på byggepladsen og hvordan adfærdsdesign kan bidrage til en mere bæredygtig byggeplads.
 
Som deltager på kurset får du konkrete erfaringer og eksempler på, hvordan du selv kan indrette, arbejde med og ikke mindst dokumentere bæredygtigt fokus på byggepladsen. Efter kurset vil du også have den nødvendige baggrundsviden for at navigere i regler og rammer for bæredygtighedstiltag på byggepladsen.
 
Forudsætninger
Du ved grundlæggende, hvad bæredygtighed betyder, og har evt. deltaget i det indledende kursus: Introduktion til bæredygtighed i byggeriet.
 
Deltagerprofil
Kurset er for dig der:

  • arbejder med at planlægge og indrette byggepladser, eller
  • arbejder med at implementere bæredygtige tiltag, eller
  • interesserer dig for bæredygtighed og adfærd på byggepladser
     

Mere information

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

SF
Sara Finsdottir
sfi@teknologisk.dk

Undervisningsadresse

Gregersensvej, 2630 Taastrup

Send til en kollega

0.094