23948sdkhjf

Certificering i udbudsret

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Nohrcons Certificering i udbudsret er et gennemført certificeringsforløb af høj kvalitet, der fra A-Z klæder dig på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud.

Certificeringsforløbet sætter en ny efteruddannelsesstandard indenfor udbudsret og er udviklet i samarbejde med førende udbudseksperter fra Bird & Bird Advokatpartnerselskab, der også står bag Nohrcon-kurset Udbudsloven for ikke-jurister, som programmet bygger videre på.

Programmet er lavet for praktikere, og der er lagt stor vægt på at gøre juraen spændende, nærværende og letforståelig gennem masser af eksempler, som du kan relatere til din hverdag. Du får værdifulde værktøjer og metoder til den praktiske håndtering af udbudsforretningen og bliver skarp på at koble juraen til de forretningsmæssige mål, som udbudsforretningen skal fremme.

Formålet med Certificeringen er at sikre en udbudsretlig efteruddannelses-standard, der giver solide basiskompetencer til at håndtere udbudsforretninger fra A-Z og kan medvirke til at:
- Sikre de bedste tilbud
- Lette kontraktforløbet for alle parter
- Undgå unødig rådgiverassistance
- Spare penge og ressourcer
- Minimere klagesager og sikre lovlige udbud
- Skabe større sikkerhed og glæde i arbejdet med udbudsforretninger

Som deltager får du:
- Styr på de grundlæggende regler, begreber og principper for EU-udbudsreguleringen
- Sat udbudsretten ind i en forretningsorienteret sammenhæng
- Overblik over udbudsprocessen og trin-for-trin indføring i, hvordan du håndterer et udbud
- Indblik i ofte forekommende juridiske problemstillinger og faldgruber
- Best practise indsigt i udformning af udbudsbetingelser, kravspecifikation og kontrakt
- Metoder og værktøjer til at arbejde med prækvalifikation og tilbudsevaluering
- Værdifuld erfa-udveksling med andre praktikere, rådgivere m.fl. der arbejder med udbud i det daglige
- Et omfattende materialesæt med dokumentskabeloner og praktiske værktøjer
- Dokumentation i form af certificeringsbevis

Hvem kan deltage?
Ordregivere: Programmet er relevant for dig, som er ansat i stat, region, kommune, selvejende institutioner eller offentligretlige organer og har brug for at vide, hvordan du skal gå frem, når I skal indgå en kontrakt i overensstemmelse med reglerne om udbud.
Du kan f.eks. være ansvarlig for – eller ansat i en indkøbsfunktion, i en økonomifunktion, aftale- eller kontraktafdeling – eller være IT-chef, projektleder, bygge- og anlægsansvarlig eller lignende.
Leverandører og rådgivere: Som ansat i en leverandør- eller rådgivervirksomhed har du ofte brug for den viden, der ligger i hele eller dele af certificeringsprogrammet – og kan have stor glæde af at deltage i et involverende og erfaringsbaseret læringsmiljø med repræsentanter fra alle sider af bordet. Du kan derfor tilmelde dig hele programmet eller de enkelte moduler som åbne kurser.

Hvorfor certificering?
Certificering er en fordel for både ansat og arbejdsgiver. Som ansat får du dokumentation for dine faglige kompetencer, og som arbejdsgiver har du med certificeringen en målestok for medarbejdernes faglige kvalifikationer og kan dokumentere overfor kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top. Certificeringen kan desuden bruges til at definere de kvalifikationer, jobansøgere skal besidde.

Sådan er forløbet bygget op:
Certificeringen er opdelt i 2 spor for ansatte i henholdsvis den klassiske sektor og forsyningssektoren. Det første kursus er specielt for deltagerne på hvert spor, de øvrige er fælles. Hvert spor består af 3 moduler, der følger udbudsprocessen, hvortil hører en række kurser. Certificeringsprogrammet for den klassiske sektor består af 5 kurser fordelt på 6 kursusdage, som du gennemfører over ca. 3 måneder – eller du kan vælge at tilmelde dig modulerne enkeltvis. Forløbet afsluttes med en certificeringstest, som du får tilsendt og skal bestå. Har du ikke mulighed for at deltage i hele certificeringsforløbet kan du også tage kurserne individuelt uden certificering.

Kurserne der indgår i "Certificering i udbudsret" er:

- Udbudsloven for ikke-jurister

- Sådan laver du udbudsmaterialet

- Udbud med forhandling - sådan gør du

- Evaluerings- og pointmodeller i praksis

- Contract Management for udbudssektoren


Program, pris og tilmelding på Nohrcons hjemmeside her:

Certificering i udbudsret


Du kan også høre underviser Thomas Thorup Larsen fra Bird & Bird Advokatparterselskab fortælle lidt om certificeringsforløbet i videoen ude til højre.


Se alle Nohrcons kurser, konferencer og studieture om byggeri og offentlige udbud

Undervisningsadresse

Afholdes løbende i København og Aarhus.Kontaktinformation
Nohrcon ApS

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark

Peter Green Melgaard
Telefon: +45 70201146
Fax: +45 70201156


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.411