23948sdkhjf
Del siden
Kursus

MagiCAD Mængdeudtræk

Periode(r)
Løbende optagelse

Dette onlinekursus giver et indblik i hvordan man vha. Revit og MagiCAD kan oprette skemaer, lave mængde udtræk, sortere på disse mængder ud fra produkter, etager mm.

Vi vil se på forskellen på Revits skema funktion og MagiCAD’s bill of material hvor man kan oprette bestillingslister på tværs af Revits kategorier. Derudover vil vi også arbejde med MagiCAD spreadsheet import og export hvor vi kan få Revit til at importere/exportere data fra excel.

Kurset er en kombination af teoretisk gennemgang og praktiske øvelser. Der vil på kurset blive undervist på baggrund af en powerpoint som vil blive udleveret til støtte for undervisningen og til brug efter endt kursus.

 

Målsætning
Formålet med dette kursus er at introducere Revit og MagiCAD’s skema funktioner samt parametre Spreadsheet import og export.

 

Forudsætninger 

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til brugerfladen og arbejdsmetode i MagiCAD på Revit, svarende til et grundkursus eller nogle måneders brug af programmet.

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med instruktør

 

På dette online kursus vil der bl.a. blive undervist i:

  • Skema
  • MagiCAD Bill of Material
  • MagiCAD Spreadsheet

 

Videre forløb

MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger.
MagiCAD IFC Export.
MagiCAD og NTI TOOLS Opsætning af
kvalitetsikring

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Online
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.125