23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Inventor opdatering 2024- Online

Periode(r)
Løbende optagelse

Temaet for denne version af Inventor, er at give dig forbedringer af de værktøjer du allerede bruger i forvejen, så der kan fokuseres mere på design og udvikling. Du får nu en helt ny arbejdsgang til styring af designvariationer, produktionsoperationer og forenklingsniveauer både på din parter og samlinger. Der vil på dette kursus blive fokuseret meget på det nye Model State som er alt indgribende. 

Målsætning

Efter endt kursus, vil kursisterne være i stand til at udnytte de værdiskabende forbedringer i de nye versioner af Inventor. 

 

Forudsætninger 

Et godt og solidt kendskab til Inventor 

Dette onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.

For at deltage på online kurser anbefaler vi, at man har en PC med to skærme, for at få det fulde udbytte samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer

 

Sprog 

Dansk 

 

Varighed 

3 timer - online med Instruktør

 

På dette onlinekursus vil du bl.a. blive undervist i:

  • Brugerfladen
  • Forbedringer i Frame Generator 
  • Forbedringer til arbejdet med IDW/DWG
  • Revit import forbedringer 
  • Nyheder i 2020.1 & 2020.2
  • Diverse mindre forbedringer 
  • Performence 

 

Videre forløb 

Kurset kan med fordel suppleres med en Workshop med en konsulent der hjælper med specifik funktionstilpasning ift. egne data.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Online
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.063