23948sdkhjf
Del siden
Kursus

MagiCAD til Revit kursus 6 uger + 1 års E-learning adgang

I alt DKK 24.900 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Du vil lære både de grundlæggende og de mere avancerede værktøjer i Revit MEP og MagiCAD på Revit, og vi supplerer online undervisning med moderne e-learning, så du selv kan fordybe dig og dermed få mest muligt ud af kurset. Undervisningen bygger på mangeårige erfaringer fra installationsbranchen, og du er således garanteret en seriøs og kompetent undervisning, der veksler mellem gruppesessioner, individuel sparring og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

På dette 6 ugers forløb vil du bl.a. blive undervist i:

Introduktion til BIM
Gennemgang af brugerflade
Link af Revit-modeller
Udarbejdelse af ventilation, Føringsveje og bestykning, Integration med SystemairCAD, Sizing, indregulering og lydberegning
Udarbejdelse af VVS-installationer, Radiatoranlæg inkl. Beregning, Afløb og sprinkler, Brugsvand inkl. beregning
Snit og detaljer, skemaer og udtræk
Koordinering af modeller
Tilpasning af 2D- og 3D-visning
Opsætning til print

Målsætning

Formålet med dette kursus er at gøre dig i stand til at komme i gang med et projekt på baggrund af en arkitektmodel og konstruktionsmodel. Du vil blive i stand til at projektere VVS og ventilation. Efter endt kursus har du et grundlæggende kendskab til arbejdet med Revit MEP med MagiCAD, og til processen i samarbejdet med en arkitekt og konstruktionsingeniør, baseret på Revit.

 

NYHED ved deltagelse får du 1 års adgang til vores E-learning portal My NTI Academy
Med vores egen E-learning platform My NTI Academy får du adgang til over 100 forskellige kurser, som du kan tage i dit eget tempo. Det giver dig kompetenceudvikling lige ved hånden, 24/7 i 365 dage. Kurserne er bygget op således, at du selv kan vælge, hvilken måde du vil lære på - om det er visuelt via små videoer, hands on øvelser, hvor du løser opgaver i softwaren eller læse og lytte lektioner. Udover et stort udvalg af Autodesk kurser, finder ud også kurser i bl.a. Microsoft, Bluebeam, Primavera, Adobe, McNeel mfl. Læs mere om den unikke mulighed lige her.

Regionale positivliste 
Godkendt på de regionale positivlister - Region Sjælland, Region Østjylland og Sydjylland. Det betyder at landets øvrige regioner også er dækket jf. låne reglen.

Fremgår af nuværende positivlister med følgende titel: MagiCAD på Revit – ventilation og VVS

NTI har et meget tæt samarbejde med CAD Kompagniet – et vikar- og rekrutteringsfirma, som har specialiseret sig i at levere tekniske profiler til henholdsvis bygge- og maskinindustrien. Dermed vil vi kunne hjælpe dig med kontakter og et stort netværk til arbejdsmarkedet og dit næste job. 

50% af deltagerne får et job efter kurs

 

 

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Værløse, Online
Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.172