23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Inventor kursus 6 uger + 1 års E-learning adgang

I alt DKK 24.900 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

Du vil lære både de grundlæggende og de mere avancerede værktøjer i Inventor. Undervisningen bygger på NTI’s mangeårige erfaring fra industribranchen, og du er således garanteret en seriøs og kompetent undervisning, der veksler mellem gruppesessioner, individuel sparring og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

På dette 6 ugers forløb vil du bl.a. blive undervist i:

Generelt, brugerfladen, filtyper
Part modellering (3D-komponenter)
2D-skitsering
3D-funktionaliteter
Metadata til styklister (iProperties)
Samlinger (assembly)
Parter og bindinger (Constraints)

Målsætning

Du får et grundigt kendskab til den 3D-funktionalitet, der ligger i Inventor.

Vi gennemgår både de basale og de mere avancerede værktøjer og muligheder. Vi gennemgår opbygningen af komponenter og samlinger i Inventor. Efter endt kursus vil du kunne arbejde med de almindelige og avancerede funktioner i Inventor.

 

NYHED ved deltagelse får du 1 års adgang til vores E-learning portal My NTI Academy
Med vores egen E-learning platform My NTI Academy får du adgang til over 100 forskellige kurser, som du kan tage i dit eget tempo. Det giver dig kompetenceudvikling lige ved hånden, 24/7 i 365 dage. Kurserne er bygget op således, at du selv kan vælge, hvilken måde du vil lære på - om det er visuelt via små videoer, hands on øvelser, hvor du løser opgaver i softwaren eller læse og lytte lektioner. Udover et stort udvalg af Autodesk kurser, finder ud også kurser i bl.a. Microsoft, Bluebeam, Primavera, Adobe, McNeel mfl. Læs mere om den unikke mulighed lige her.

Regionale positivliste 
Godkendt på de regionale positivlister - Region Sjælland, Region Østjylland og Sydjylland. Det betyder at landets øvrige regioner også er dækket jf. låne reglen.

Fremgår af nuværende positivlister med følgende titler:

Inventor – Basis og Videregående
Produktionsoptimering Inventor Grundlæggende og videregående


Betalingstilsagn sendes til sikkermail@nti.dk

NTI har et meget tæt samarbejde med CAD Kompagniet – et vikar- og rekrutteringsfirma, som har specialiseret sig i at levere tekniske profiler til henholdsvis bygge- og maskinindustrien. Dermed vil vi kunne hjælpe dig med kontakter og et stort netværk til arbejdsmarkedet og dit næste job. 

50% af deltagerne får et job efter kursus!

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.111