23948sdkhjf

Fra grøn vision til virkelighed - realiser dine bæredygtighedskriterier med Frame

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Er du offentlig eller privat bygherre - eller bæredygtighedsleder? Savner du inspiration til nemt og effektivt at realisere dine bæredygtighedsvisioner og få gjort dem til konkrete og målbare mål?

Med Frame får du, som bygherre/rådgiver, en digital platform til ledelse af bæredygtigheds-certificeringer som f.eks. FBK og DGNB. Samtidig inviterer løsningen til at omsætte bæredygtighedsvisionerne til konkrete, målbare kriterier, som ligger som bygherres egen kriteriesamling i platformen.

Derudover giver Frame:

Komplet overblik. Ved at være koblet på samme platform som rådgivere og entreprenører, er bygherre i kontrol med målsætningerne og har overblikket. Kan en opgave f.eks. ikke udføres som planlagt, kan man vha. den indbyggede dialog-funktion hurtigt informere om udfordringen og lade bæredygtighedslederen beslutte et alternativ.

Indsigt i data. Bygherren kan step-by-step, dvs. Fase efter fase, se om projektet er on track ift. bæredygtighedsmålene og den valgte certificering som f.eks. DGNB eller FBK.

Store besparelser. Med Frame kan du minimere dine omkostninger til bæredygtighedsledelse fordi processen optimeres, og dermed sparer bæredygtighedsleder, rådgivere og entreprenører op til 40% tidsforbrug.

Vidensbank. I Frame kan du samle flere bæredygtige projekter og dermed opbygge et ”kartotek” af viden, så du på dit næste projekt kan lade dig inspirere og vise andre, hvor ”nemt” det egentligt er at lede bæredygtighed.

Styr på hele processen. Med Frame optimerer du hele processen fra idé til certificering og overlevering til drift.

Undervisningsadresse

Webinar - onlineKontaktinformation
Frame

Frame
Bragesgade 8B
2200 København N
Danmark

Marianne Gulløv
Telefon: +45 50 77 88 77


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.203