23948sdkhjf

AI: Kunstig intelligens i din forretning

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

Vil du vide mere om kunstig intelligens, og hvordan AI kan gøre en forskel i dit liv såvel som i din virksomhed? På dette forløb får du en introduktion til kunstig intelligens.

Med udgangspunkt i onlinekurset ”Elements of AI” har vi designet et intensivt forløb, hvor du sammen med dine medstuderende får inspiration til at finde og udvikle mulighederne for at anvende kunstig intelligens i din forretning.

Digital transformation
Kunstig Intelligens er centralt for den digitale transformation, som alle virksomheder gennemlever. På dette forløb får du indblik i, hvordan kunstig intelligens virker, og hvordan det kan skabe konkret værdi. Når du har gennemført forløbet, kan du troværdigt bidrage til at udvikle ideer og fremtidige projekter, hvor kunstig intelligens tages i anvendelse.

Forløbet veksler mellem virtuelle workshops og individuel online træning. Forløbet strækker sig over 8 uger, og du får sparring på det, du lærer, mellem modulerne.

Elements of AI
Grundforløbet ”Elements of AI” er udviklet af University of Helsinki. Københavns Universitet har oversat og kvalitetssikret forløbet og udsteder også et diplom til dig, når du har gennemført.

På ”AI: Kunstig intelligens i din forretning” tager vi udgangspunkt i ”Elements of AI” og bygger oven på med personlig sparring, debatsessioner og diskussioner om, hvordan du arbejder videre med AI i din virksomhed.

På forløbet får du mulighed for at stille spørgsmål til og reflektere over det, du lærer, så du kan bruge det i din egen virksomhed.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til ledere og medarbejder i virksomheder, der er klar til at udforske mulighederne for anvendelse af kunstig intelligens i deres forretning. Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger.

Send til en kollega

0.265