23948sdkhjf

Historien om hvordan basketball blev datadrevet og hvordan virksomheder kan lære af det

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
20. maj 2021

20. maj 2021

Hvad har basketball at gøre med virksomhedsledelse og data?

Svaret får du på dette webinar den 20. maj kl. 9.00 – 9.45.
Data har drevet udviklingen af NBA Basketball i lang tid, men det er kun begyndelsen.

Ikke kun i virksomheder bruges data hele tiden i vejen til vækst og succes, men i høj grad også i basketballklubbernes ledelse, trænerteams eller klubejere, og ikke mindst hos de mange millioner følgeres forventninger til faktuelt (og real-time) data er skyhøjt på tværs af medier hele tiden.
Vi har inviteret Morten Stig Jensen fra Veo Technologies ind til en snak om brug af data i basketball. Morten har fingeren på pulsen, når det kommer til basketball og alt hvad der rører på sig i NBA og har desuden sin egen podcast om NBA.

Hans ’take’ på brug af data i basketball er nem at forstå: ”Det er så nemt at komme i gang med at bruge data, men de færreste bruger data til at optimere og træffe beslutninger – det er da at skyde sig selv i foden.”

På webinaret drager vi paralleller mellem basketball og enhver virksomhed med digitale ambitioner. Vigtigheden i at drive virksomhed gennem brug af data og digitale processer er større end nogensinde og ikke kun ”nice to have, but need to do”.
Du får eksempler på hvordan man kommer i gang med at blive datadrevet og hvordan man bruger data til at motivere medarbejdere og kunder og måske inspiration til dig i at gøre noget andet i morgen end i dag.

Karina Behr Andersen, som er Columbus direktør for Data & Analytics har selv en baggrund i basketball og rådgiver dagligt virksomheder om deres optimale brug af data i deres virksomheder.

Kan du ikke deltage den 20. maj? Fortvivl ej. Tilmeld dig webinaret alligevel, så sender vi dig optagelsen efterfølgende.
God fornøjelse!

Undervisningsadresse

Online

Send til en kollega

0.172