23948sdkhjf

SBi - Boligdag 2019 med fokus på udsatte boligområder, 6. november

I alt DKK 1.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
6. november 2019

6. november 2019

Kom med, når vi sætter fokus på omdannelse af udsatte boligområder og betydningen af beboernes sociale mix på Boligdag 2019.

Flere boligområder er som del af den såkaldte ghettopakke blevet pålagt at nedbringe antallet af almene familieboliger. For mange boligområder betyder det nedrivning eller ombygning af boliger, og at helt nye boligtyper bliver en del af boligområdet. På boligdagen ser vi på, hvad der sker, når man ændrer det sociale mix i et boligområde, og hvordan man kan koble fysiske og sociale indsatser. Hvilke typer af problemer kan der opstå, når man ændrer kvarterets sammensætning, og hvad kan man gøre for at løse problemerne?

På boligdagen tager vi pulsen på boligområder og de udviklingsplaner, der nu foreligger. Vi drøfter bosætningspolitik, genhusningsproblematikker, arkitektoniske løsninger og udfordringer ved det sociale mix ud fra både dansk og international forskning og praksis.

Boligdagen retter sig mod boligorganisationer, boligsociale konsulenter, kommunale forvaltninger og rådgivere.

Boligdagen holdes i samarbejde med Center for Boligsocial Udvikling, og programmet er udviklet i samarbejde med en række repræsentanter for kommunalforvaltninger og boligorganisationer.

Det endelige program for Boligdag 2019 bliver offentliggjort i midten af september på www.boligdag.dk.

VI RÅDER TIL HURTIG TILMELDING
Da vi har et begrænset antal pladser, opfordrer vi til hurtig tilmelding.

Samtidig må vi opfordre til, at der ikke er flere end 3-4 personer fra hvert boligområde, der tilmelder sig - så der er en chance for, at de relevante udsatte boligområder kan blive repræsenteret.

Konferencen afholdes 6. november kl. 9-16 - Tilmeld dig her

 

Undervisningsadresse

SBi, Aalborg Universitet København
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.211