23948sdkhjf

MagiCAD Schematics (principdiagrammer)

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset opbygges et principdiagram og komponenterne i principdiagrammet linkes til komponenter i 3D modellen. Vi prøver at finde en komponent i 3D modellen, når den markeres i principdiagrammet og vice versa.  Egenskaber synkroniseres mellem 3D modellen og principdiagrammet. Således sikres at ObjektID er præcist det samme i principdiagrammet og 3D geometrien, samt at egenskaber hentes fra modellen til principdiagrammet.

Selvom MagiCAD har rigtigt mange symboler i internetdatabasen, prøver vi på kurset at oprette egne symboler og lægge dem i en firmaspecifik symbolfil, som vores kolleger kan tilgå og udbygge. Symbolerne lægges også i projektets dataset, så de kan ses i MagiCAD’s symbol palette og bruges på projektet.

Kursusform er et onlinebaseret ”classroom”-kursus, hvor du sidder på din arbejdsplads eller derhjemme med egen PC i et virtuelt classroom, og således sammen med de andre deltagere diskuterer og løser opgaver.

Efter underivsningdelen af kurset, har hver enkelt deltager mulighed for at få en halv times opfølgning direkte med underviseren. Dette er inkluderet i prisen for kurset, og tidspunktet aftales med underviseren.

 

Målsætning

Efter endt kursusforløb vil du kunne lave principdiagrammer med MagiCAD Schematics og  kunne linke komponenter i din 3D model sammen med komponenter i dine principdiagrammer. Du vil kunne anvende linket til at finde komponenter og til at synkronisere data mellem diagram og 3D model.

Du vil få en forståelse for MagiCAD’s håndtering af symboler og kunne oprette symboler som dine kolleger med MagiCAD også kan hente ind i andre projekter.

 

Forudsætninger

Kendskab til Microsoft Windows på brugerniveau og erfaring med Autodesk Revit MEP og MagiCAD.

Eftersom dette kursus er fagspecifikt inden for området VVS-, og ventilations-projektering, er kendskab til dette område nødvendigt.

Sprog 

Dansk 


Varighed

3 timer - online med instruktør

Hovedpunkter

På kurset vil der bl.a. blive undervist i:

  • Oprettelse af diagrammer
  • Link mellem diagram og 3D geometri
  • Zoom mellem diagram og 3D geometri
  • Synkronisering af data mellem diagram og 3D geometri
  • Oprette egne symboler i MagiCAD

 

Videre forløb

  • Revit med MagiCAD Clash, BCF, Udsparinger
  • Revit med MagiCAD IFC Export
  • Revit med MagiCAD Mængdeudtræk  

se oversigten af vores øvrige kurser for installation HER

Undervisningsadresse

OnlineKontaktinformation
NTI A/S

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark

Sharron M. Armstrong
Telefon: +45 70 10 14 00
Fax: +45 75 85 74 86


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.25