23948sdkhjf

Håndbog om kedler og trykbærende anlæg

I alt DKK 430 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

”I 2004 udgav jeg ”Håndbog for kedelpassere”, der henvendte sig til kedelpassere, maskinmestre, ingeniører og andre, der beskæftiger sig med pasning, salg og projektering af kedelanlæg samt procesanlæg. På baggrund af alle de positive henvendelser, som jeg modtog på håndbogen, samt den kendsgerning, at regelgrundlaget for kedel- og procesanlæg er ændret pr. 1. maj 2016, har jeg valgt at udsende en revideret udgave.

 

Samtidig har jeg benyttet muligheden for at udvide bogen til også at omfatte dimensionering af sikkerhedsventiler, forskellige typer af rørsystemer, affaldsanlæg, procesanlæg og et afsnit om skader og havarier. Bogen indeholder det nye lovstof, der er kommet siden 2010, regler samt det praktiske inden for kedel- og procesanlægsområdet.

 

 

 
 

 

 


I ”Håndbog for kedelpassere” udgave 4 er der medtaget alle nye regler, som er ændret med privatiseringen af området inden for kedler- og procesanlæg. Bogen er på 400 sider.

 

Bogen indeholder teori om kedel- og procesanlæg – et afsnit om varmtvandsanlæg, et afsnit om affaldskedler, et afsnit om køleanlæg, et afsnit om procesanlæg samt et dimensioneringsafsnit.

 

Min baggrund for at udgive bogen er min ansættelse i Arbejdstilsynet igennem 20 år samt efterfølgende i Kiwa Inspecta A/S i 11 år, hvor jeg har været beskæftiget med fremstillingskontrol og periodiske undersøgelser af trykbærende anlæg. Sideløbende har jeg været underviser på uddannelsen for kedelpassere og på kurser for anerkendte sagkyndige. I dag er jeg ansat i Kiwa Inspecta A/S, hvor jeg varetager inspektionsorgansopgaver, der blandt andet er kedel- og procesanlæg. Ligeledes deltager jeg i møder i udvalg, hvor regler bliver udarbejdet og fortolket.

 

Jeg håber, at bogen vil blive modtaget i samme ånd som de første udgaver, og at den vil opfylde læsernes forventninger.

 

Tak til alle jer, jeg møder ude i dagligdagen, som har inspireret mig til denne bog, og som brænder lige så meget for dette område som jeg.

 

Også en stor tak til dem, som har bidraget til bogen.”

 

 

 

Bogen koster kr. 430,- ekskl. moms + kr. 70,- pr.
ordre i forsendelsesgebyr.

 

Levering inden for ca. 1 uge.

 

Bogen kan bestilles på bestillingsseddel på næste

side, pr. mail: dk.info@kiwa.dk eller på hjemmesiden:

http://www.inspecta.dk/kurser/kedelbog.aspx

 

 

Send til en kollega

0.172