23948sdkhjf

Digitale værktøjer

Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Gladsaxe Kommune
Periode(r)
6. maj 2019

6. maj 2019

Har du et godt eksempel på et digitalt værktøj, der hjulpet dig eller dit byggeprojekt? Så kom og del din erfaring på arrangementet om digitale værktøjer i byggebranchen. Initiativgruppen har planlagt, at det gratis arrangement løber af stablen den 6. maj 2019, kl. 14-16. MT Højgaard A/S har været så venlige at lægge lokaler til.

Regeringen offentliggjorde i januar 2019 en strategi for digitalt byggeri. Et af indsatsområderne (# 1) handler om bedre udnyttelse af digitale værktøjer.

Når vi kigger rundt på byggeprojekterne, så ser vi faktisk mange gode digitale værktøjer, som skaber en mere effektivt og transparent byggeproces. De digitale værktøjer har den gode effekt, at de fremmer samarbejdet på byggeprojekterne (initiativ #4 i regeringens strategi).

En af initiativerne i regeringens strategi er at formidle digital ”best practice” (initiativ #1). Det er vi mange der er interesseret i. Faktisk så mange, at vi siden januar 2019 har lavet en initiativgruppe (der er plads til flere). Initiativgruppen vil i første omfang gerne skabe et forum/arrangement, som deler gode eksempler på digitale værktøjer.

Kunne du være interesseret i at få indblik i gode eksempler på digitale værktøjer, så synes jeg, at du skal deltage.

Der er allerede kommet nogle gode eksempler på digitale værktøjer, men vi vil gerne have flere.

Du må derfor meget gerne skrive dit bud på et godt digitalt værktøj, som vi kan få indblik i på arrangementet. Når vi har fået jeres input til gode digitale værktøjer, stykker vi et program sammen, som gennemgår en syv til ni konkrete, digitale værktøjer.

Du kan læse mere på LinkedIn og komme med dine forslag ved at trykke her

Undervisningsadresse

MT Højgaard
Knud Højgaards Vej 7
2860 Søborg

Send til en kollega

0.176