23948sdkhjf

Indregulering af vand- og varmeanlæg -“teori og praksis”- Glostrup

I alt DKK 4.200 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Glostrup Kommune
Periode(r)
5. december 2019

5. december 2019

Kom og få styr på hvordan man både teoretisk og i praksis (i designfasen) får indreguleret til det optimale varme-, køle-  og brugsvandsanlæg, så man altid sikre sig at forbrugeren har den rigtige vandmængde med den rigtige temperatur og på rette tidspunkt.

Hvis du som projekterende eller udførende har behov for at vide mere om hvorfor og hvordan man sikre sig at de tekniske anlæg kommer til at fungere optimalt vil det være en god ide at deltage i dette en dags kursus.

På kurset vil vi gennemgå hvorfor man skal anvende statiske eller dynamiske ventiler inden for både varme- og køleanlæg. Vi vil se nærmere på hvad det betyder såfremt et anlæg ikke er rigtigt indreguleret og gennemgå hvordan man kan opnå korrekt indregulering mht tryk, flow og temperatur.

På kurset vil vi gennemgå valg af rigtig løsning på både primær og sekundær side i hhv varme- og køleanlægget

For brugsvandsanlæg vil vi gennemgå, indregulering vha såvel statiske og temperaturstyrede ventiler, hvor vi ser på fordel og ulemper for hver type.

Som afslutning på kurset vil vi se på hvilken dokumentation der skal foreligge og hvordan man skal anvende den nye ”Vejledning om funktionsafprøvning”

 

Kurset afholdes også den 3.december i Vejle https://danvak.dk/produkt/indregulering-af-vand-og-varmeanlaeg-teori-og-praksis-vejle-3/

 

 

Undervisningsadresse

Kurset afholdes hos Danvak, Paul Bergsøes Vej 6, Glostrup, den 5.december 2019, 8.30-16.30Kontaktinformation
Danvak ApS
Islands Brygge 26, 4. tv.
2300 København S
Danmark

Tina Michelsen
Telefon: +45 36369060


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.208