23948sdkhjf

Introduktion til elmarkedet

I alt DKK 4.500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
1. november 2022

1. november 2022

Er du ny i energibranchen og har brug for at forstå elmarkedet og det danske energisystem? Så kan du på én dag få den basale grundviden, så du kan få en god start i dit nye job. Er du leverandør til energibranchen er kurset en hurtig genvej til at lære dine kunders verden bedre at kende.

”Introduktion til elmarkedet” er et oplagt kursus, hvis du vil undgå at havne i situationer, hvor din grundviden om elmarkedet ikke slår til. Elmarkedet er komplekst, men underviserne fra Green Power Denmark er eksperter på området og har god erfaring med at lære fra sig til nye i branchen.

Du får en bred introduktion til elmarkedets funktion med fokus på både engrosmarkedet og detailmarkedet.

Målet med kurset er, at du efter kursusdagen forstår elmarkedet, balancemarkedet og hvordan det danske energisystem hænger sammen med de nordiske markeder – målet er, at du ubesværet kan tale med om følgende emner:

  • Det danske energisystem
  • Det nordiske engrosmarked
  • Detailmarkedet for el
  • Konkurrence og marked
  • Aktuelle forandringer og udfordringer

Underviserne kender det politiske system, og ved hvilke energimæssige udfordringer der er for tiden, så det inddrager de i undervisningen.

På kurset får du en grundig introduktion til elmarkedet i selskab med ligesindede. Underviserne sætter tid af til spørgsmål og debat, hvilket erfaringsmæssigt giver en god stemning og vidensdeling.

Meld dig til kurset nu og bliv klædt godt på til dine fremtidige jobudfordringer.

Målgruppe
Alle der har behov for en grundlæggende forståelse af elmarkedet – nyansatte eller medarbejdere, der har fået nye markeds- og kunderelaterede opgaver.

Undervisningsadresse

Dansk Fjernvarme
Merkurvej 7
6000 Kolding

Send til en kollega

0.222